Daiana, fosta iubita a lui Gabriel de la Puterea dragostei e amanta lui Fernando? "Am fost nevoita sa fiu a treia persoana"

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 28 sep 2020, 16:44
Daiana pe scara casei lui Fernando

Daiana, fosta concurenta Puterea dragostei a recunoscut ca nu poate sa stea departe de Fernando si i-a facut fostului iubit o declaratie de dragoste care i-a socat pe toti fanii ei.

Daiana, fosta concurenta Puterea dragostei si-a socat fanii cu o declaratie de dragoste iesita din comun! Bruneta, fosta iubita a lui Gabriel, cu care a avut o relatie in timp ce erau in casa dragostei, a recunoscut ca nu a reusit niciodata sa il uite pe Fernando.

Inca de cand era cu Gabriel si se aflau in Turcia, la Puterea dragostei, Daiana a fost suspectata ca tine legatura cu Fernando, fost iubit care i-a facut viata un calvar si care nu i-a aratat niciun fel de respect.

Citeste si: Bomba la Puterea dragostei! Daiana si Gabriel inca se iubesc! De ce plange Daiana

Citeste si: Gabriel socheaza: "Nu am iubit-o! A fost un sentiment.... Ce reactie a avut Daiana

Dupa ce s-a despartit de Gabriel, Daiana a spus ca nu s-ar mai intoarce la Fernando sub nicio forma si ca isi doreste sa il uite pe acesta o data pentru totdeauna.

Ce relatie are acum Daiana cu Fernando? Fanii ei sunt socati

Dar iata ca inima Daianei nu o asculta deloc, iar bruneta pare sa fie in capcana de a ramane indragostita de Fernando, fara voia ei.

Dupa ce s-a fotografiat intr-o masina identica cu a lui Fernando, Daiana a fost vazuta pe scara casei acestuia. Si ca tabloul sa fie complet, chiar ea a publicat o imagine in care arata fanilor ca pregateste o masa si ca vrea sa se marite.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mai mult decat atat, inima neascultatoare a Daianei a pus-o pe focoasa bruneta sa scrie un mesaj de dragoste care i-a socat pe fani.

Daiana e amanta lui Fernando?

"Am o viata intreaga la dispozitie sa ma indragostesc, sa iubesc, sa zambesc. Insa sa ma trezesc in fiecare dimineata cu senzatia ca niciodata nu voi mai simti pentru nimeni ce am simtit pentru tine, oricat de indragostita as fi in circumstanta vietii, nu cred ca voi putea sa te uit. Astazi ma doare inima la fel de tare precum in ziua in care ne-am despartit, iti jur ca aproape am reusit sa te scot din inima mea, dar apoi te-am vazut prin toate locurile iar acum nu doar

ca trebuie sa incep din nou procesul de a te uita, ci trebuie sa te uit, desi voi continua sa te vad. In tot acest timp am avut speranta ca relatia ta cu ea nu va functiona, au trecut cateva saptamani, iar eu ma consolam cu gandul "nu va mai dura mult", pana cand mi-am dat seama ca esti genul de persoana pe care nimeni nu ar vrea sa o piarda, ea de ce te-ar scoate din viata ei? Am fost nevoita sa fiu "a treia persoana", in timp ce tu erai mereu pentru mine primul, nu pot sa vad fara
ca mintea si inima mea sa isi aminteasca toate momentele frumoase, toate sarutarile si imbratisarile. La naiba, cat de mult mi-ar placea sa te imbratisez.... Toate aceste lucruri ma dor. Intr-o vreme am dat vina pe ea, dar mi-am dat seama ca gresesc, pe urma am dat vina pe tine, dar din nou a fost o greseala. Adevarul e ca totul este despre mine, despre faptul ca nu pot sa te uit oricat de mult as incerca. Desi mi-ai facut mult rau, mintea mea isi aminteste doar fericirea pe care am simtit-o in bratele tale. Este despre faptul ca eu mereu m-am simtit a ta, desi stiam ca nu e reciproc si ma doare faptul ca eu continui sa fiu doar"
, este mesajul publicat de Daiana, pe contul ei de Insatgram.

Citeste si: "Fernando o sa te faca de rusine!". Daiana a recunoscut ce simte pentru fostul. Cine i-a tinut morala concurentei

Citeste si: Fernando iese la rampa! Acuzatii grave la adresa Daianei si a lui Gabriel! Ce a urmat in emisiune

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.