Florentina, actuala iubită a lui Livian, le-a dat replica celor care o critică pentru felul în care arată: "Nu am chipul cel mai frumos, dar am..."

Autor: Amalia Georgescu
Florentina, iubita lui Livian
Sursa: Instagram

După ce Livian a recunoscut că formează un cuplu cu Florentina, acesta din urmă a ajuns în atenția publicului, dar reacțiile nu au fost dintre cele mai bune. Ce replică le-a dat acum iubita lui Livian celor care o judecă?

Obișnuiți să îl vadă pe Livian doar în preajma Biancăi, susținătorii cuplului format la Puterea Dragostei au reacționat dur în momentul în care câștigătorul sezonului doi și-a asumat relația cu Florentina.

Ce le-a spus Florentina celor care o judecă pentru felul în care arată?

Așa cum era de așteptat, la scurt timp după ce Livian s-a afișat alături de noua lui iubită, Florentina, aceasta a fost studiată cu atenție de toți cei care îl urmăresc în mediul online.

Mulți dintre prietenii virtuali ai fostului concurent de la Puterea Dragostei s-au declarat dezamăgiți de alegerea pe care acesta a făcut-o, considerând că Bianca Comănici avea trăsături mult mai frumoase decât Florentina.

Citeste si: Florentina, mesaj clar dupa ce a fost atacat de fanii Biancai: ''Nu o irosi...''

Susținătorii Biancăi Comănici, dar și cei care au crezut în cuplul Livian-Bianca, nu s-au ferit să o jignească pe Florentina.

Mai exact, actuala iubită a lui Livian a fost criticată pentru felul în care arată, urmăritorii de pe instagram considerând că nu este deloc feminină și că, î n anumite fotografii, chiar seamănă cu un travestit.

Sătulă să fie criticată, Florentina a reacționat prin intermediul unei postări pe instagram.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Nu sunt cea mai puternică persoană din lume, dar atunci când am căzut, m-am ridicat! Nu am chipul cel mai frumos, dar am sufletul bun, iar asta mă face să fiu o persoană frumoasă! Nu am trupul cel mai perfect, dar am o inimă care oferă întotdeauna celor din jurul meu multă iubire!", a fost mesajul postat de Florentina, iubita lui Livian, pe instagram.

Citeste si: Livian și Florentina se pregătesc de botez! Anunțul făcut de câștigătorul "Puterea dragostei"

Deși a recunoscut că are defecte și că nu este perfectă, Florentina a vrut ca cei ce o urmăresc pe instagram să afle că, dincolo de aspectul fizic, ea are un suflet bun. Astfel, nu ar fi exclus ca Livian să se fi îndrăgostit tocmai de acest lucru, găsind în Florentina persoana care să îl înțeleagă și să îl completeze perfect.

Citeste si: Iubita lui Livian de la „Puterea Dragostei” își face tatuaj cu numele lui. Unde s-a tatuat Florentina Neagu