Live Stream Online Puterea Dragostei - Editia de miercuri, 30 septembrie - Prima parte - VIDEO

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 sep 2020, 08:00
George si Andreea, schimb de replici dure!

Certurile si rasturnarile de situatie continua in casa Puterea dragostei! George acuza de falsitate cuplul format de Andreea cu Seba! Urmariti prima parte a emisiunii Puterea dragostei, de la ora 11:00, Live Video Online pe kanald.ro.

In editia de ieri a emisiunii Puterea Dragostei, Andreea si Alexandra au intrat in conflict. Totul a plecat de la faptul ca Andreea s-a lasat sedusa atat de Seba si de George, dar l-a pupat si pe Nicos. Se pare ca Alexandra inca este deranjata de faptul ca una dintre fete vrea sa se apropie de fostul ei iubit. Acuzatiile care vor plana asupra Andreei o vor determina pe tanara sa iasa din platou, simtindu-se jignita.


Tot ieri, Andrada i-a declarat razboi Alexandrei. Se pare ca marul discordiei a fost chiar iubitul Andradei, de care Alexandra ar fi incercat sa se apropie. Extrem de geloasa, Andrada ii aduce reprosuri grave Alexandrei, fapt ce o infurie peste masura pe rivala sa.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Editia de marti, 29 septembrie- A doua parte- VIDEO. Alexandra paraseste platoul emisiunii!

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

In editia de astazi, 30 septembrie, in casa Puterea dragostei tensiunile continua intre concurenti. George se arata extrem de deranjat de faptul ca Andreea si Seba au decis sa formeze un cuplu, in ciuda faptului ca de curand, tanara concurenta fusese pusa la zid ca le face ochi dulci mai multor baieti din casa.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

George critica vehement cel mai nou cuplu din casa Puterea dragostei!

George ii pune la zis pe Andreea si Seba, acuzandu-i de falsitate.

Acesta sustine ca Andreea s-a apropiat si de el incercand sa il atraga. Insa nici tanara concurenta nu se lasa mai prejos si incepe sa il atace pe George.
Pe de alta parte, George o ameninta pe Andreea ca detine anumite informatii compromitatoare despre ea pe care ar putea sa le faca publice. Afla cum va reactiona Seba?

Cel mai indragit show matrimonial poate fi urmarit si astazi, 30 septembrie, de la ora 11:00 pe Kanal D si online, accesand pagina oficiala de LIVE STREAM

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.