Anunt trist despre un fost concurent de la Survivor Romania! A ajuns pe masa de OPERATIE

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 30 sep 2020, 13:13
Fanii lui Lino Golden sunt extrem de ingrijorati

Fostul concurent Survivor Romania, Lino Golden a ajuns pe masa de operatie in aceasta dimineata, iar fanii artistului sunt extrem de ingrijorati.

Lino Golden a intrat in sala de operatie

Lino Golden si-a socat fanii in aceasta dimineata, cand i-a anuntat ca este in drum spre operatie, fara ca cineva sa stie ce a patit artistul. Fostul concurent Survivor Romania a anuntat scurt si la obiect interventia.

Tanarul nu a acuzat niciodata vreo problema de sanatate, ceea ce ii ingrijoreaza si mai mult pe fanii lui, care se gandesc la varianta ca a intervenit o urgenta, ceea ce ar fi si singura explicatie pentru care Lino Golden a plecat subit la spital pentru

o operatie.

Partea buna este ca indragitul artist a mers pe propriile lui picioare si chiar a postat un Story pentru a isi informa fanii despre situatia lui.

Citeste si: Jador si Lino Golden au spart topurile! Cate milioane de vizualizari au adunat cu noua piesa in doar doua zile!

Citeste si: Colaborarea anului in muzica! Jador si Lino Golden, videoclip cu cele mai sexy concurente de la ''Puterea dragostei''! Cum suna melodia

In aceste momente, toata lumea este cu sufletul la gura pentru ca nimeni nu stie ce a patit Lino Golden si de ce a ajuns pe masa de operatie!

Fiul adoptiv al lui Alex Velea este urmarit de milioane de fani, iar muzica lui este mereu in topurile preferintelor tinerilor din Romania. Artistul a devenit celebru datorita sotului Antoniei, iar in prezent, succesul lui este in ascendenta, alaturi de Jador, impreuna cu care a lansat un hit ce rupe topurile, cum se spune in limbajul adolescentilor din zilele noastre.

Lino Golden, cunoscut pentru piesa "Dau moda" a reusit sa adune milioane de vizualizari si sa fie difuzat pe cele mai cunoscute posturi tv. Artistul este nelipsit de la petrecerile mondene si este extrem de activ pe retelele de socializare.

Lino Golden, fost concurent Survivor Romania

Lino Golden a participat la Survivor Romania, in echipa Faimosilor si s-a bucurat nespus de mult pentru experienta traita.

Cand a fost eliminat, Lino a spus cu umor ca regreta ca nu a slabit mai mult.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Cred ca nimeni nu se astepta sa ajung pana aici. Regret doar ca nu am slabit mai mult", a spus Lino Golden dupa ce a aflat ca a fost eliminat de la Survivor Romania.

"Ma bucura foarte mult experienta, faptul ca am intalnit atatia oameni, Mihai, Cezar, de toti m-am atasat. Acum ma gandesc ca o sa-mi vad iubita, o sa mananc.

O sa-i sustin pe Faimosi de acasa. Pentru mine Survivor a insemnat maturizare, am invatat foarte multe lucruri chiar daca am stat putin timp. Am invatat sa ma plang mai putin, chiar daca in ultimele zile i-am innebunit ca vreau acasa. Mi-a placut foarte mult experienta", a mai spus Lino Golden.

Citeste si: Alex Velea e distrus! A pierdut tot ce avea mai scump! Ofera 10.000 euro recompensa

Citeste si: Șoc în showbizul românesc! Vedetă, implicată în accident rutier. Primele imagini cu mașina făcută praf

 

 

 

 

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.