Vezi online serialul "Pretul fericirii" subtitrat in limba romana - Episodul 21, Sezonul 3, miercuri, 30 septembrie - VIDEO

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 sep 2020, 18:00

Productia turceasca, "Pretul fericirii", poate fi urmarita de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, dar si online subtitrat in limba romana pe pagina oficiala a site-ului kanald.ro

Serialul "Pretul fericirii" readuce in atentia publicului in sezonul 3, o fascinanta poveste de dragoste, intamplari pline de suspans si tensiune, alegeri dificile, dar si intrigi si rasturnari de situatie prin care sunt nevoiti protagonistii sa treaca.

Vezi Video Online subtitrat serialul Pretul fericirii, pe Kanal D!

Personajele principale ale acestei povesti complicate, Yildiz (Eda Ece), Ender (Şevval Sam), Halit (Talat Bulut), in jurul carora graviteaza toate intamplarile, vor afla, pas cu pas, care este „pretul fericirii”. 

Serial turcesc "Prețul fericirii" poate fi urmarit de luni pana vineri, pe Kanal D si online, de pe tabletă, telefonul mobil sau laptop, accesand  pagina oficiala de LIVE STREAM.

In episodul din aceasta seara din "Pretul fericirii", Leyla ajunge fata in fata cu Yildiz! Cum va reactiona Halit?

Halit respira usurat, pe de o parte, cand vede ca Nadir nu ii spune lui Yildiz despre aventura pe care o are cu Leyla dar, pe de alta parte, afaceristul este ingrijorat ca oricand situatia se poate schimba in

defavoarea lui.
Pe de alta parte, Ender se bucura de un cadou surpriza din partea lui Nadir, asociatul ei. Aceasta si Kaya urmeaza sa plece intr-o vacanta de vis, in luna de miere, spre marea surprindere a Sahikai, care nu vede cu ochi buni casnicia fratelui ei si incearca din rasputeri sa distruga orice sansa ca cei doi sa plece in vacanta mult visata.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nici bine nu a inceput idila cu Halit, ca Leyla devine din ce in ce mai posesiva si mai dornica de afirmare. Tanara afla ca urmeaza ziua de nastere a lui Yildiz si ca sotul ei ii pregateste un cadou foarte scump, dar si o petrecere pe cinste. Leyla apeleaza la ajutorul Sahikai pentru a impiedica toate aceste lucruri. Leyla si Sahika il “ataca” pe Halit din ambele parti.

Fara sa stea pe ganduri, Yildiz ia atitudine si decide sa isi faca singura dreptate.

Indragita productie turceasca poate fi urmarita, de luni pana vineri, de la ora 20:00 atat pe Kanal D, cat si online subtitrat in limba romana, pe pagina oficiala de LIVE STREAM:

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.