Halit, parasit de Yildiz! Afla ce decizie radicala va lua tanara in privinta mariajului lor, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Pretul fericirii", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 oct 2020, 00:00
Pretul fericirii serial la Kanal D Foto(6)
Yildiz are de gand sa puna capat casniciei sale cu Halit!

Yildiz promite sa se razbune pe Leyla! Afla la ce masuri va recurge tanara pentru a o pune la punct pe noua sa rivala!

Yildiz face un scandal monstru cand isi gaseste sotul impreuna cu Leyla. Yildiz pleaca de acasa si hotaraste sa divorteze de Halit. Barbatul intra in panica. Inutil incearca Halit sa-si convinga sotia sa se intoarca la el, pentru ca Yildiz a decis sa nu mai acorde nicio sansa mariajului lor. 

Yildiz decide sa il paraseasca pe Halit!

Ender se intoarce mai fericita ca oricand din vacanta petrecuta alaturi de sotul ei, spre dezamagirea Sahikai.

Cand aude ce s-a intamplat intre Yildiz si Halit, Ender isi “felicita”, in stilul  caracteristic, fostul sot, pentru ca si-a mai distrus caminul. Sahika este cea invinuita de Halit ca a contribuit la despartirea lui de Yildiz.

Halit este luat prin surprindere cand Kaya, avocatul lui Yildiz, ii inmaneaza acestuia actele pentru divort. Mai mult, Yildiz promite sa se razbune si, imediat ce da ochii cu Leyla, ies scantei…

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dar lucrurile nu se termina aici. Nici bine nu se desparte de Halit, ca Yildiz este ceruta in casatorie de un alt barbat.