Yildiz ii da "lovitura de gratie" lui Halit! Afla la ce masuri va recurge tanara, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Pretul fericirii", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 oct 2020, 17:56
Pretul fericirii serial la Kanal D Foto(4)
Yildiz se razbuna pe Halit!

Yildiz este luata prin surprindere de propunerea lui Nadir, aceea de a se casatori cu el.

Proaspat divortata, lui Yildiz nu-i sta mintea la o noua casnicie, insa nici nu respinge cu desavarsire propunerea barbatului. In plus, Yildiz este fericita ca isi poate incepe cariera in televiziune, asa cum i-a promis Nadir.

Yildiz are de gand sa se razbune pe fostul ei sot!

Ender este “convocata” de asociatul ei pentru a-l ajuta sa o cucereasca pe Yildiz, astfel ca nunta pe care si-o doreste barbatul atat de mult, sa aiba loc cat mai repede.

Ender reuseste sa puna la cale un plan incredibil, care o vizeaza pe Yildiz, si astfel toata lumea va avea de castigat.

Si pentru Halit vestile socante se tin lant. Dupa ce Leyla l-a anuntat ca este insarcinata, Halit nu mai stie cum sa sa reactioneze. Afaceristul este bulversat complet si nu banuieste ca tanara il minte. Leyla continua sa puna la cale alt plan, impreuna cu Sahika, pentru a-l atrage definitiv pe Halit de partea ei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cand se astepta mai putin, Yildiz le intalneste pe Leyla si Sahika.

Cea din urma, ca sa distruga definitiv orice sansa ca Yildiz sa se mai impace cu Halit, ii spune acesteia despre “sarcina” frumoasei Leyla. Fara sa stea pe ganduri, Yildiz va lua o decizie neasteptata, dar si socanta, in acelasi timp. Yildiz ii da lovitura de gratie fostului sot…

 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.