COS Laboratories – Vitamine si Minerale, Suportul nutritiei zilnice!

Author: Oana Picerea

COS Laboratories este o companie românească, specializată în producerea de vitamine, minerale și suplimente naturale, dedicate pentru completarea nutriției zilnice și menținerea sănătății corespunzătoare a organismului.

Specialiștii și cercetătorii laboratoarelor COS, s-au dedicat misiunii de a produce și de a oferi publicului larg suplimente complexe, vitamine și minerale esențiale care să ajute la menținerea echilibrului organismului. Să îi susțină energia de care are nevoie pentru toate procesele pe care le întreprinde și care să ne ofere o stare de bine generală.

Gama dezvoltată de COS Laboratories cuprinde vitamine hidrosolubile, liposolubile, minerale esențiale și suplimente naturale care completează într-un mod sinergic și armonios dieta noastră zilnică.

Produsele dezvoltate de specialiști conțin doze optime și oferă o administrare facilă, ingredientele au o biodisponibilitate cresctuta și completează nutriția necesară organismului nostru astfel încât să ne putem bucura de sănătate și longevitate.

Rolul nutrienților în menținerea sănătății

Vitaminele și mineralele oferite de COS Laboratories suplimentează necesarul organismului și participă în desfășurarea tuturor proceselor biologice. Nutrienții esențiali, majoritatea se obțin din alimentație însă, în funcție de calitatea acesteia pot susține procesele organice sau nu. Acesta este și motivul pentru care este recomandă să mâncăm cât mai sănătos, să nu consumăm zaharuri multe, să ne hidratăm corespunzător sau să renunțăm la anumite vicii.

Vitaminele și mineralele sunt vitale pentru sănătatea noastră.

Studiile atestă importanța acestora în:
- procesele de regenerare celulară,
- transportul oxigenului,
- formarea de noi țesuturi,
- susținerea activitățîi imunitare,
- menținerea sănătății structurii osoase,
- participarea în asimilarea nutrienților la nivel celular
Sunt doar câteva din cele mai importante funcții. Fără ele, asimilate din alimentație fie cu ajutorul suplimentelor, organismul nostru nu ar putea funcționa optim.

Care sunt vitaminele și mineralele de care avem nevoie zilnic?

Conform specialiștilor și nutriționiștilor sunt nutrienți esențiali ce trebuie să completeze dieta noastră zilnică. Uneori, oricât de sănătos am mânca nu putem acoperii doar din alimentație necesarul organismului. În plus, nevoile acestuia sunt date și de vârstă, afecțiuni, stare de sănătate generală. Conform studiilor, deficiențele de vitamine sunt date în principal de existența afecțiunilor cronice, perioada de sarcină sau menopauză.

Completarea dietei cu produsele COS Laboratories poate ajuta astfel la reducerea stresului, oboselii, epuizării, poate contribui la îmbunătățirea somnului, susținerea proceselor de regenerare a țesuturilor și totodată, la completarea necesarului organismului.

 

Cercetătorii au ajuns la concluzia că cel puțin 7 elemente sunt vitale sănătății noastre și anume:

 - Vitamina D, Calciu – Vitamina D crește absorbția calciului și menține sănătatea sistemului osteo-articular. Calciul are capacitatea astfel de a reduce riscul leziunilor, fracturilor, contribuie la menținerea sănătății sistemului osos, previne demineralizarea osoasă, căderea părului sau fragilitatea unghiilor. Găsiti în gama Vitamina D3 COS Laboratories și Calciu D3 COS Laboratories

- Magneziu și Fierul - acțiunea celor doi nutrienți este esențială în menținerea energiei celulare și transportul oxigenului către celule. Ajută de asemenea la îmbunătățirea circulației sanguine, menținerea sănătății sistemului nervos, reduc insomniile, susțin activitatea musculară și procesele de regenerare celulară. Un produs care să vă ofere ambii nutrienți este Magnefier COS Laboratories

- Zincul - menține activitatea sistemului imunitar, ajută organismul să folosească carbohidrații, proteinele și ajută la producerea energiei celulare. În plus, crește fertilitatea, îmbunătățește spermatogeneza, susține funcțiile cerebrale și menține un echilibru la nivelul organismului. În gamă găsiți Zinc COS Laboratories și VITC Zinc D3

- Folatul - acidul folic sau vitamina B9 - este cunoscut ca principalul element vital în menținerea sănătății fătului și țesutului matern, prevenirea tulburărilor de tub neural și menținerea sănătății măduvei osoase. În plus, oferă echilibru psihic, previne stările de depresie, reduce inflamatiile și ajută la menținerea integrității structurii ADN.
Produs - Acid Folic COS Laboratories

- Vitamina B12 - face parte din complexul de B-uri și este una dintre cele mai complexe și indispensabile vitamine. Complexul de B-uri crește energia celulară și participă în descompunerea macronutrienților pe care îi consumăm (grăsimi, proteine și carbohidrați) și menține de asemenea sănătatea sistemului nervos central. Specialiștii spun însă că,  în mod specific, Vitamina B12 este cea mai importantă dintre ele deoarece, acționează în menținerea sănătății sistemului nervos, a celulelor sanguine, ajută la formarea ADN-ului și materialului genetic din toate celulele organismului. În plus, crește activitatea imunologică, previne dezvoltarea afecțiunilor cardiovasculare, anemia, malformațiilor de tub neural, de asemenea previne dezvoltarea afecțiunilor degenerative precum osteoporoza, degenerescența maculară, afecțiunile neurologice și echilibrează nivelul hemocisteinei (formarea trombilor venoși).

COS Laboratories Complex B100, Vitamina B12, Vitamina B6 pentru suplimentarea tuturor nevoilor organismului.

 

Doză ta zilnică de vitamina C!

Vitamina C , beneficii pentru sănătatea noastră

Vitamina C este cunoscută și sub denumirea de Acid l-ascorbic și este o vitamina hidrosolubila pe care adesea o asimilăm din alimentație dar și prin suplimente. Corpul nostru, spre deosebire de cel al altor mamifere, nu este capabil să sintetizeze vitamina C endogen deci este nevoie de un aport extern pentru suplimentarea necesarului organismului. Cercetătorii COS Laboratories au completat linia de micronutrienți cu 2 forme ale vitaminei C, Vitamina C Max 1000  - sub formă de capsule și Vitamina C Powder sub formă de pulbere. Cele două forme dispun de aceleași tehnici inovatoare de procesare și au o biodisponibilitate crescută.

Rolul vitamine C în organism - 11 Beneficii

- este necesară pentru biosinteza colagenului, menținerea elesticitatii pielii, tendoanelor, cartilajelor, ligamentelor
- este importantă în biosinteza anumitor neurotramitarori sau a L-Carnitinei
- este implicată în numeroase procese biologice precum metabolismul proteinelor

- este cel mai important antioxidant fiziologic și la rândul sau, conform studiilor, ajută la generarea altor antioxidanți organici precum Vitamina E
- ajută la menținerea integrității celulare și reduce acțiunea radicalilor liberi și a stresului oxidativ
- cercetătorii menționează faptul că poate ajuta la prevenirea dezvoltării anumitor tipuri de cancer, afecțiuni cardiovasculare și susține activitatea sistemului imunitar
- datorită efectului puternic antioxidant Vitamina C crește energia celulară și susține producția de anticorpi
- oferă proprietăți antiinfecțioase, antialergice
- susține funcționarea optimă a tuturor organelor
- are efect hepatoprotector, renoprotector, gastroprotector
- ajută la alcalinizarea sângelui și reduce incidența dezvoltării trombilor

 

Efectele benefice sunt deosebite și dezvoltate în numeroase studii și cercetări.

Care sunt simptomele carenței de vitamina C?
Avitaminoza reprezintă deficitul de vitamine în organism.
În cazul Vitaminei C sunt asociate simptome precum astenie, disconfort muscular și articular, dezvoltarea afecțiunilor cutanate (purpura, echimoze), fatigabilitate, dispnee sau prezența leziunilor gingivale.

Conținutul corporal total al vitaminei C în organism variază între 300 mg până la 2g. Cele mai ridicate concentrații de vitamina C sunt menținute în celule și diferite țesuturi iar valorile cele mai mari sunt la nivelul ochilor, glandelor suprarenale, glanda pituitară și creier. Fluidele organismului au nevoie de concentrații mici de vitamina C cum ar fi plasma, saliva sau celulele roșii. Conform studiilor, organismul asimilează o cantitate relativ mică din nutriția zilnică. Doza optimă, organismul o poate asimila din suplimente. Dacă în cazul alimentelor, asimilarea este de mai puțin de 50 %,  în cazul suplimentelor asimilarea se poate face până la 200%.

Produsele COS Laboratories sunt realizate la cele mai înalte standarde UE și oferă o biodisponibilitate maximă la nivel celular, astfel încât, efectele tuturor produselor să completeze necesarul organismului nostru.



Ce beneficii oferă mineralele organismului nostru?

La fel că și vitaminele, sunt considerate nutrienți esențiali ce ajută corpul nostru să se dezvolte, să crească și să rămână sănătos.
Mineralele sunt la fel de importante pentru corpul nostru și îndeplinesc numeroase funcțîi atât individual cât și cu suportul vitaminelor. Știm deja că Vitamina D ajută la asimilarea calciului iar Vitamina C ajută la asimilarea fierului. Toate mineralele sunt esențiale pentru construirea unui sistem osos puternic, pentru transmiterea impulsurilor nervoase, pentru menținerea echilibrului hormonal, până la susținerea bătăilor normale ale inimii.

Cele mai importante și cele care îndeplinesc numeroase funcțîi în organism sunt Calciu și Magneziu.

În linia de produse dezvoltată de COS Laboratories găsim complexe utile menținerii sănătății precum, Magnefier, VitC Zinc D3, Zinc astfel încât puteți alege varianta optimă în funcție de nevoile organismului.

COS Laboratories reprezintă calitate, nutriție, excelență în dezvoltarea gamei de vitamine, minerale și suplimente.

Linia de produse este completată de produse precum Melatonina și Aloe Vera Bio Gel.
Aloe Vera Bio Gel este obținut din culturi ecologice certificate. Pentru menținerea proprietăților deosebite oferite de aloe vera, produsul nu este procesat termic, este nepasteurizat.

Compania COS Laboratories se clasează în rândul producătorilor de top din România și oferă produse de calitate premium, realizate în laboratoare certificate și care răspund cerințelor și standardelor UE. Acestea NU conțin coloranți, arome sau îndulcitori.

Pentru a menține preparatele în stare perfectă, COS Laboratories folosește ambalaje de sticlă, ceea ce ajută la menținerea integrității tuturor principiilor active. Sticlă de culoare închisă oferă numeroase beneficii pornind de la menținerea proprietăților nealterate până la protejarea de impuritățile și acțiunea razelor UV. În plus, ambalajele sunt igienice și prietenoase cu mediul.

 Produsele COS Laboratories ajută la creșterea energiei, redarea vitalității și menținerea echilibrului organismului, oferă o stare de bine amplă și o acțiune cu spectru larg.

"Ne mândrim cu produsele noastre, toate oferă o stare de bine și ajută la creșterea calității vieții!"

Pentru detalii și informații suplimentare despre produsele COS Laboratories puteți accesa site-ul coslaboratories.ro

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.