Live Stream Online Puterea dragostei - Editia de sambata, 3 octombrie - Prima parte - VIDEO. George si Madalina, un viitor cuplu la Puterea dragostei?

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 oct 2020, 14:00
George pare ca a dat-o uitarii pe Mona!

Momentele tensionate dispar in casa Puterea dragostei! Concurentii par sa revina la sentimente mai bune! Vezi Live Video Online ce se va intampla pe site-ul oficial kanald.ro, de la ora 16:00.

Editia de astazi, 3 octombrie, a emisiunii, "Puterea dragostei", aduce in atentia publicului incepand cu ora 16:00, multe momente romantice.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Daca in editia de ieri a emisiunii "Puterea dragostei", Alexandra si Roberto au fost protagonistii unor scene romantice neasteptate, astazi, seria momentelor frumoase este continuata de alte doua posibile viitoare cupluri din casa iubirii.

Toata saptamana a fost presarata la "Puterea dragostei" cu multe momente tensionate, starnite de orgoliile, de comportamente vulcanice si jocuri de interese, concurentii uitand parca faptul ca au venit sa isi caute jumatatea.

In editia de astazi, 3 octombrie, in casa Puterea dragostei, romantismul va fi la putere! George danseaza cu Madalina, iar Nicos ii face ochi dulci Marianei!

Cee care dau tonul distractiei si glumelor in editia de sambata la Puterea dragostei sunt Marinescu si Seba, care ajung in casa fetelor si incep sa le tachineze incercand sa le cunoasca mai

bine si sa le aduca zambetul pe buze.
Ulterior in casa fetelor patrunde si Nicos, care vine cu gandul sa o salveze pe Mariana. Acesta o imbratiseaza si mai mult decat atat se lasa chiar si sarutat pe obraz de frumoasa concurenta, sub privirile Alexandrei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe de alta parte, George ajunge si el fata in fata cu Madalina, cea care recunoscuse la un moment dat ca il place, inca de pe vremea cand tanarul forma un cuplu cu Mona. Intre timp insa in casa a aparut si Rares, care a venit hotarat sa o cucereasca pe Madalina. La sugestia Cristinei Mihaela, George o invita la dans pe Madalina, pentru a-i supune unui experiment inedit.

Vor reusi sau nu cei doi sa priveasca in ochi si sa isi recunoasca adevaratele sentimente?

Cel mai indragit show matrimonial, Puterea dragostei, poate fi urmarit si astazi, 3 octombrie, de la ora 16:00 pe Kanal D si online, accesand pagina oficiala de LIVE STREAM.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.