Live Stream Online "Teo Show" - Editia de luni, 5 octombrie - VIDEO

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 05 oct 2020, 13:00
Teo si Bursucu va asteapta si astazi

Teo Trandafir si Bursucu au pregatit si astazi, 5 octombrie, cu o noua editie "Teo Show", cu subiecte incitante si multe vedete, incepand cu ora 15:00, la Kanal D! Urmareste emisiunea si Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.html.

"Teo Show" este una dintre cele mai indragite emisiuni de divertisment din Romania. De luni pana vineri, incepand cu ora 15:00, cei doi simpatici prezentatori, Teo si Bursucu, vin in fata dumneavoastra cu subiecte actuale si cu invitati unul si unul.

Teo Trandafir si Bursucu vor sa inceapa saptamana in forta, dar sa se si distreze copios, asa ca si-au pregatit surprize unul celuilalt!

Vezi Online Video emisiunea "Teo Show" Live pe Kanal D

Indragita emisiune "Teo Show" poate fi urmarita incepând cu ora 15:00, la Kanal D, sau online de pe tabletă, telefonul mobil sau laptop, accesand  pagina de LIVE STREAM.

Cei doi prezentatori au pregatit si pentru astazi o noua editie memorabila "Teo Show", astfel ca de la ora 15:00, Teo si Bursucu vor intra din nou în casele romanilor cu cele mai noi informatii din lumea showbiz, subiecte inedite despre vedete si multe alte surprize.

Editia Teo Show din 5 octombrie, Teo si Bursucu va intampina cu momente de inedite, distractie si buna dispozitie, dar si invitati de seama!

Se anunta o zi de luni plina de distractie la "Teo Show". Claudia Pavel, carmen Bruma si Silvia Dumitrescu va vor incanta dupa-amiaza cu cele mai noi informatii din vietile lor, Carmen Tanase, Andreea Mantea si Holograf vor mentine atmosfera de divertisment si voie buna cu care telespectatorii "Teo Show" sunt obisnuiti.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce face actrita Carmen Tanase atunci cand nu este la filmari, acasa ori pe scena teatrului? Raspunsul il puteti afla chiar de la ea, in direct, astazi, la "Teo Show".

Proba de foc pentru Andreea Mantea, astazi, la "Teo Show", chiar inaintea debutului emisiunii indragitei prezentatoare tv. Detalii bomba din noul reality show Kanal D, "Trairi alaturi de Andreea Mantea".

Citeste si: Live Stream Online "Teo Show"- Editia de vineri, 2 octombrie- VIDEO

Citeste si: Live Stream Online "Teo Show"- Editia de joi, 1 octombrie- VIDEO

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.