Nicos, acuzații grave la adresa Alexandrei: "Are o relație acasă!" Ce dovezi are împotriva concurentei de la Puterea Dragostei?

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 05 oct 2020, 19:00
Nicos și Alexandra s-au certat din nou la Puterea Dragostei
Sursa: Captură KANAL D

Nicos și Alexandra nu au reușit să facă pace până în prezent, iar conflictul dintre cei doi pare departe de a se fi încheiat. Ce a aflat Nicos despre Alexandra?

Au încercat să formeze un cuplu la Puterea Dragostei, dar la scurt timp după ce au anunțat că sunt într-o relație, Nicos și Alexandra și-au dat seama că nu se potrivesc deloc, că s-au grăbit și că cel mai bine ar fi să se despartă, lucru care s-a și întâmplat. De atunci, certurile între cei doi sunt la ordinea zilei.

Alexandra de la Puterea Dragostei are o relație în România? 

Alexandra și Nicos se atacă de fiecare dată când au ocazia și caută tot felul de informații prin care să își facă rău unul altuia. De această dată, Nicos este cel care a făcut noi dezvăluiri despre viața personală a fostei lui iubite. Mai exact, Nicos a acuzat-o pe Alexandra că a avut o relație în România, în timp ce se afla în casa Puterea Dragostei.

Nicos: Am fost contactat de fostul iubit al Alexandrei, acum două trei zile s-au despărțit.(...) M-am întâlnit cu respectivul, nu am o prietenie cu el, nu mi-a dat să mănânc, nu îi dau să mănânce, i-am filmat telefonul în timp ce naviga el de pe telefonul lui, a intrat în bara de căutare de la Facebook, a băgat numele Alexandrei, se vede clar, eu am filmare de 15 minute, se vede clar că este profilul ei, pagina ei, urmăritorii pe care îi are Alexandra și a dat direct pe butonul de mesagerie.

A scrollat, așa încet, toată conversația lor, d-aia a și durat 15 minute, astfel încât în momentul în care vreau să evidențiez eu ceva din această filmare să pun pauză, să se vadă clar. 

Mai mult decât atât, Nicos a acuzat-o pe Alexandra nu doar că a avut o relație acasă, ci că a dat și informații din emisiune, deși nu ar fi avut voie să facă acest lucru.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum se apară Alexandra?

După ce Adriana, sora Alexandrei, a încercat să îi sară acesteia în apărare, acum a venit rândul concurentei de la Puterea Dragostei să spună adevărul.

Alexandra a spus că nu a avut o relație acasă, dar nu a negat că a vorbit cu bărbatul despre care a povestit Nicos în emisiune, însă a precizat că au purtat o discuție în care i-a cerut acestuia să nu mai dezvăluie informații false despre ea.

Alexandra: Nu va exista, nu a existat,  nu există. Mi-a scris când am plecat noi acasă, m-a întrebat dacă am venit în țară că postasem pe instagram o poză că sunt în aeroport și că mă duc la fata mea.

M-a întrebat dacă am ajuns acasă, i-am zis că da și după care m-a întrebat cât stau și i-am zis că nu știu, cu toate că eu știam și apoi mi-a mai trimis el încă o dată mesaj să ne vedem și nu i-am mai răspuns. După care a postat vlogul ăsta că eu am fost îndrăgostită de el și așa mai departe și eu i-am spus: te rog frumos să nu mai faci vloguri despre mine.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.