Live Stream Onlne Puterea dragostei - Editia de luni, 5 octombrie - A doua parte - VIDEO. Pace intre fete, razboi intre case! Marinescu e acuzat ca s-a folosit de colegii lui

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 01 feb 2021, 05:45
Dezvaluiri noi despre viata Alexandrei

Tensiunile continua sa creasca la Puterea dragostei! Concurentii au si astazi discutii in contradictoriu! Vezi Live Video Online ce se va intampla pe site-ul oficial kanald.ro, de la ora 17:00.

Editia de astazi, 5 octombrie, a emisiunii matrimoniale "Puterea dragostei", aduce din nou in fata publicului concurentii din casa dragostei si vietile lor.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Prima parte a editiei de astazi Puterea dragostei a avut ca tema principala de discutii relatiile Alexandrei din afara emisiunii. Se pare ca vechile rivalitati dintre concurenta si baieti s-au reaprins, iar atacurile sunt tot mai aprige.

Doar ca Alexandra nu se lasa intimidata nici de amenintarile lui Nicos, care sustine ca are niste dezvaluiri de facut, nici de strategiile facute parca impotriva ei.

In editia de astazi, 5 octombrie, in casa Puterea dragostei, tensiunile ating din nou cote alarmante!

Marinescu este acuzat ca s-a folosit de incidentul cu Paul si Akebono pentru a atrage atentia asupra lui si pentru a se victimiza.

Care sa fie oare adevarul? George aduce acuzatii noi fetelor, insa Alexandra reactioneaza si i-o intoarce lui George cu aceleasi arme.

Intrarea unui nou baiat in casa dragostei schimba atmosfera si face pace intre fete! oare cat va dura armistitiul si mai ales, pentru cine a venit Dani? Noul concurent a venit cu daruri pentru fete si le-a inmuiat inimile.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Alexandra este pusa la zid de patru dintre fetele din casa si nimic nu pare sa poata sa fie adus ca argument in favoarea ei. Fiecare cuvant si fiecare miscare a Alexandrei este aspru taxata de rivalele ei.

Noul venit, Dani este luat la intrebari de fete si descusut de-a fir a par. Ce spune Dani despre el si ce fel e fata isi doreste sa cunosca el in competitie? Cine sunt cele trei norocoase din topul noului venit?

Cel mai indragit show matrimonial, Puterea dragostei, poate fi urmarit si astazi, 5 octombrie, de la ora 17:00 pe Kanal D si online, accesand pagina oficiala de LIVE STREAM.

 

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.