Vezi online serialul "Pretul fericirii" subtitrat in limba romana - Episodul 24, Sezonul 3, luni, 5 octombrie - VIDEO

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 05 oct 2020, 18:00

Productia turceasca "Pretul fericirii" poate fi urmarita de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, dar si online subtitrat in limba romana pe pagina oficiala a site-ului kanald.ro

Serialul "Pretul fericirii" a revenit in atentia publicului in sezonul 3, cu o fascinanta poveste de dragoste, intamplari pline de suspans si tensiune, alegeri dificile, dar si intrigi si rasturnari de situatie  prin care sunt nevoiti protagonistii sa treaca.

Vezi Video Online subtitrat serialul Pretul fericirii, pe Kanal D!

Telespectatorii i-au reprimit cu incantare pe celebrii actori din distributia serialului "Pretul fericirii".

Personajele principale ale acestei povesti complicate, Yildiz (Eda Ece), Ender (Şevval Sam), Halit (Talat Bulut), in jurul carora graviteaza toate intamplarile, vor afla, pas cu pas, care este „pretul fericirii”. 

Serialul "Prețul fericirii" poate fi urmarit de luni pana vineri, pe Kanal D si online, de pe tabletă, telefonul mobil sau laptop, accesand  pagina oficiala de LIVE STREAM.

In episodul de astazi decizii luate la furie sunt regretate acum, iar hotararea casatoriei este acum un pericol real.

Se afla lucruri nebanuite despre medicul care a executat un avort, iar o suma exorbitanta este pusa la bataie, cand nimeni nu se astepta la o asemenea miza.

Halit pierde o suma enorma de bani, in urma devalorizarii unor actiuni, iar dezastrul este tot mai aproape. Halit este atat de afectat de vestea care il va duce la pierzanie incat isi pierde cunostinta si cade din picioare in fata avocatului sau.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce urmeaza sa se intample in vietile celor mai indragite personaje si ce intorsaturi iau lucrurile atunci cand te astepti mai putin, veti afla in aceasta seara, urmarind noul episod Pretul Fericirii.

Serialul turcesc, atat de indragit in Romania aduce in fata telespectatorilor povesti de viata nemaipomenite, in decoruri extrem de atragatoare si cu actori dintre cei mai talentati.

Indragita productie turceasca poate fi urmarita, de luni pana vineri, de la ora 20:00 atat pe Kanal D, cat si online subtitrat in limba romana, pe pagina oficiala de LIVE STREAM.

Citeste si: In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Pretul fericirii”, Nadir si Halit, “razboi” pe toate fronturile

Citeste si: Vezi online serialul "Pretul fericirii" subtitrat in limba romana- Episodul 23, Sezonul 3, vineri, 2 octombrie- VIDEO

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.