Anca Serea, din nou la spital: "Trebuie să recunosc că în ultimele zile..." Cum se simte vedeta acum?

Autor: Amalia Georgescu
Anca Serea
Sursa: Instagram

În ultima perioadă, Anca Serea nu s-a simțit foarte bine, astfel că vedeta a decis să meargă la spital pentru mai multe investigații. Care este adevărul despre starea ei de sănătate?

Deși este o persoană puternică, nu este pentru prima oară când Anca Serea ajunge la spital, aceasta confruntându-se de mai multe ori cu probleme de sănătate, de-a lungul timpului. Ce s-a întâmplat acum?

Anca Serea a spus totul despre starea ei de sănătate

Anca Serea își ține tot timpul prietenii virtuali la curent cu ceea ce se întâmplă în viața ei personală, indiferent că este vorba despre aspectele plăcute sau despre cele mai puțin plăcute.

Astfel, vedeta le-a povestit celor care o urmăresc pe rețelele de socializare că a ajuns la spital pentru două proceduri: colonoscopie și endoscopie. Deși înainte de cele două analize vedeta a avut foarte multe emoții, ulterior, Anca Serea și-a liniștit prietenii virtuali spunându-le că se simte bine și că totul a decurs perfect, fără ca ea să simtă vreo durere.

"Sunt pe patul de spital și acum pot să vă povestesc și vouă că am făcut colonoscopie și endoscopie de care îmi era foarte frică și, Slavă Domnului, totul este foarte bine, dar trebuie să recunosc că

în ultimele zile am avut niște atacuri de panică și mi-am făcut tot felul de scenarii. Mesajul meu pentru voi este să veniți să vi le faceți pentru că nu simțiți nimic, eu le-am făcut pe acestea cu anestezie totală. De-abia aștept să ajung acasă la copii și să am mai multă grijă de mine. Sincer, nu am simțit nimic, mi-am făcut niște scenarii absolut supide că o să simt tot ce mi se va face, dar pentru că am optat pentru o variantă de anestezie, iată că și-a făcut efectul și m-am trezit cred după jumătate de oră, am mers
pe picioare și acum sunt bine.",
a povestit Anca Serea într-un clip video pe care l-a postat pe facebook.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Anca Serea le-a mărturisit prietenilor virtuali că, începând de acum, va avea mai multă grijă de ea și de sănătatea ei. 

În toată această perioadă dificilă, Anca Serea a avut parte de spijinul soțului ei, Adrian Sînă, acesta dând asigurări că soția lui se simte foarte bine în prezent.

"Analizele au ieșit în regulă, totul este ok, așa cum știam deja.

Totul a durat 2 ore, endoscopie și colonoscopie, iar acum mergem acasă.", a adăugat Adi Sînă, soțul Ancăi Serea.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.