Andreea Mantea, socata de dezvaluirile lui David! Cum a reactionat vedeta cand a aflat secretul fiului ei?

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 oct 2020, 00:04
Andreea Mantea impreuna cu fiul ei, David!

Micutul David ii dezvaluie mamei sale secrete neasteptate. Cum va reactiona Andreea Mantea?

Andreea Mantea a revenit in fata telespectatorilor cu un reality show surprinzator,   “Trairi alaturi de Andreea Mantea”, prin intermediul caruia vedeta le va impartasi fanilor sau emotiile, intamplarile pe care le traieste zi de zi alaturi de fiul ei, David.

Nu este prima data cand micutul David o surprinde cu dezvaluiri incredibile pe mama sa. In urma cu doi ani, baietelul Andreei Mantea ii spunea pentru prima data mamei sale ca sufera din dragoste, atunci cand a fost surprins plangand, din cauza unei fetite cu parul blond.

Intrebandu-l ce are la acea vreme, de ce este trist, David i-a raspuns printre suspine mamei sale, ca este vorba de fata blonda. Reactiile lui David de atunci au facut deliciul fanilor Andreei Mantea din mediul virtual, care au fost placut impresionati de trairile micutului.

David continua sa o surprinda pe Andreea Mantea!

Acum, David are deja cinci ani si se pare ca este din ce in ce mai interesat sa aiba o prietena, chiar daca mama sa a incercat sa ii explice ca este inca destul de mic

pentru astfel de relatie de prietenie cu o fetita. David a reusit din nou s-o surprinda pe Andreea cu dezvaluirile lui. Micutul nu a acceptat sa vorbeasca deschis in fata camerelor de filmat, ci a preferat sa ii povesteasca in soapta mamei sale, faptul ca ii place de doua fetite de aceasta data, Ana si Karina, alaturi de care adora sa isi petreaca timpul liber.
"Sunt doar prietene, nu sunt iubite, da? Eu nu vreau sa aud asa ceva! Imi pare rau, la cinci ani nu exista sa ai doua prietene sau ce zici tu acolo! Una e suficienta! Ce
faci cu doua? Lasa-ma in pace!", a spus Andreea Mantea raspicat.
Pe de alta parte, micutul David a incercat sa-si induplece mama, spunandu-i ca au mai vorbit despre lucrurile acestea pe cand se aflau in Turcia.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Eu cu mami avem multe secrete si ne distram cu secretele astea!", a spus David.
Iata cum a reactionat Andreea Mantea atunci cand David a marturisit ca le place pe amble fetite in aceeasi masura si nu poate renunta la niciuna dintre ele:

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.