Live Stream Online Puterea dragostei - Editia de marti, 6 octombrie - A doua parte - VIDEO. Explozie de nervi si furie intre fete

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 06 oct 2020, 15:00
Puterea dragostei Foto(5)
Marinescu si Mariana, o discutie interesanta

Tensiunile continua sa creasca la Puterea dragostei! Concurentii au si astazi razboaie de dus! Vezi Live Video Online ce se va intampla pe site-ul oficial kanald.ro, de la ora 17:00.

Editia de astazi, 6 octombrie a emisiunii matrimoniale Puterea dragostei aduce din nou in casa dumneavoastra vietile indragitilor concurenti, care se deruleaza sub ochii fanilor si telespectatorilor Kanal D.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Ziua a inceput cu scantei care au sarit din nou intre Alexandra si Cristian. Cei doi nu pot sa ingroape securea razboiului si se inteapa la fiecare respiratie.

Citeste si: Nicos, acuzații grave la adresa Alexandrei: "Are o relație acasă!" Ce dovezi are împotriva concurentei de la Puterea Dragostei?

Mariana este curtata de Roberto, dar el nu este singurul! Pe Mariana toti baietii din casa dragostei au pus ochii, insa niciunul nu pare sa fie pe placul moldovencei.

Tensiunile dintre Mariana si Alexandra au atins cote maxime, iar cele doua si-au declarat deja razboiul.

Isi cauta nod in papura una celeilalte de la orice detaliu.

Citeste si: Bogdan Mocanu și Andra Voloș s-au despărțit definitiv? Fostul concurent de la Puterea Dragostei a aruncat bomba: "Nu ar trebui să îndrăznească să ridice privirea la mine"

In editia de astazi, 6 octombrie, in casa Puterea dragostei, tensiunile escaladeaza din nou

Mariana il trage la raspundere pe Cristi Marinescu pentru faptul ca i-a reprosat ei ca ar fi o persoana falsa, numai ca discutia dintre cei doi ne duce cu gandul mai degraba la un flirt decat la o rivalitate, iar adevarul e cu nu sunt putini fanii emisiunii Puterea dragostei care i-ar vedea pe cei doi concurenti formand un cuplu frumos.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andrada ii face lui Nicos niste dezvaluiri periculoase despre ce planuri ar fi facut Alexandra la cea mai recenta gala si cum ar vrea ea sa il elimine pe Nicos. Cristian pare sa ii sustina ideea Andradei. Nicos spune ca nu este deranjat de faptul ca Alexandra vrea sa le manipuleze pe fete impotriva lui si ca nu se teme deloc.

George afla ca Mona si-ar dori sa revina in competitie si sustine ca el nu vrea sa o mai vada pe aceasta. George nu concepe sa reia o relatie cu Mona si nu vrea nico sa se certe cu ea. Cei doi au avut o ultima intalnire intr-un club, dupa plecarea Monei din emisiune, iar lucrurile s-au stabilit atunci, amandoi aratandu-si indiferenta fata de celalalt. George sustine ca nu mai vrea nimic legat de Mona.

Cel mai urat moment este cand Andrada lanseaza un atac sub centura catre Alexandra si o aduce in discutie pe fetita acesteia din urma, ceea ce nu poate sa faca onoare niciodata cuiva, mai ales intr-o rivalitatea ca a celor doua.

Cel mai indragit show matrimonial, Puterea dragostei, poate fi urmarit si astazi, 6 octombrie, de la ora 17:00 pe Kanal D si online, accesand pagina oficiala de LIVE STREAM.

Citeste si: Nicos, acuzații grave la adresa Alexandrei: "Are o relație acasă!" Ce dovezi are împotriva concurentei de la Puterea Dragostei?

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.