Live Stream Online "In cautarea adevarului" - Editia de miercuri, 7 octombrie - VIDEO. Otilia ramane fara job, iar viata ei ia o intorsatura extrema

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 07 oct 2020, 11:00
Ernest va aduce astazi o noua poveste de viata, inspirata din realitate

O noua editie "In cautarea adevarului" aduce miercuri in atentia dumneavoastra o poveste care va va capta atentia. Puteti urmari "In cautarea adevarului" si Live Video Online, pe site-ul www.kanald.ro.

Realitatea in care traim nu este una si aceeasi pentru toata lumea, iar in vremuri grele, incercam sa ne adaptam si sa mergem mai departe. Insa nu toti aleg sa ramana demni si onesti, iar lupta pe care fiecare o duce este si o lectie, atunci cand putem sa privim obiectiv vietile altora. Ernest vine si astazi in fata dumneavoastra, cu o poveste inspirata din realitate, care va poate arata si o alta fata a ceea ce pare o viata comuna, obisnuita.

Otilia, in varsta de 28 de ani, ramane fara job, dupa ce firma pentru care lucra a facut restructurari, din cauza crizei economice. Dupa 7 ani de lucru la acea firma, timp in care Otilia a fost o angajata exemplara, tanara se trezeste singura si fara nicio directie.

Vezi Online Video emisiunea "In cautarea adevarului" pe Kanal D

Indragita emisiune "In cautarea adevarului" poate fi urmarita la Kanal D, dar si online, de pe tableta, telefonul mobil sau laptop, accesand pagina oficiala Kanal D de Live Stream.

Otilia sufera mult din cauza concedierii si este intr-o depresie pe care nu vrea sa o constientizeze. Sta mult in fata televizorului, mananca tot timpul si isi alina durerea reconditionand haine vechi, la masina ei de cusut, pasiunea ei.

Citeste si: Kanal D, lider absolut de audienta cu emisiunile, “In cautarea adevarului” si “Teo show”, in intervalul 13:00-17:00

O mana de ajutor venita de la o prietena

Katy, buna ei prietena ar vrea sa o ajute si sa o trezeasca la realitate. O indeamna sa aplice pentru un alt job si sa-si continue viata.

Dupa mai multe interviuri esuate, Otilia urmeaza sfatul mamei sale si apeleaza la sora ei ca sa-i dea ceva de lucru. Sora Otiliei ii ofera imediat un post, insa tinerei nu-i place deloc ce are de facut.

Nu are alternativa, asa ca ramane sa munceasca, frustrata si nemultumita de viata ei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: "In cautarea adevarului" live stream: cum poti sa urmaresti online emisiunea prezentata de Ernest

Citeste si: "In cautarea adevarului" live stream: cum poti sa urmaresti online emisiunea prezentata de Ernest

Otilia crede ca totul se va rezolva cu bine

O sansa atragatoare apare pentru Otilia, cand prietenul lui Katy ii pune o vorba buna la un atelier de croitorie! Dar cum nimic nu e gratis pe lume, Otilia este conditionata sa se culce cu prietenul lui Kity! Fata il refuza pe

individ, insa lucrurile iau intorsaturi neasteptate.

Lovitura de gratie i-o da chiar sora ei, pe care Otilia o surprinde intr-o discutie naucitoare cu nimeni alta decat buna ei prietena, Kity.

Ce se intampla cand adevarul iese la iveala? Aflati din episodul de astazi" In cautarea adevarului", de la ora 13:00, la Kanal D si online, accesand pagina oficiala Kanal D de Live Stream .  

Citeste si: Live Stream Online "In cautarea adevarului"- Editia de vineri, 2 octombrie- VIDEO. Mihaela recurge la multe compromisuri pentru a-si sustine fiul, dupa divortul de sotul ei!

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.