Livian s-a hotărât! Vrea să revină la viața pe care o avea înainte: "Mi-am ieșit din obicei..."

Autor: Amalia Georgescu
Livian, fost concurent la Puterea Dragostei
Sursa: Instagram

Viața lui Livian s-a schimbat foarte mult în ultima perioadă și deși pare fericit, fostul concurent de la Puterea Dragostei a dezvăluit că sunt câteva aspecte pe care le-a neglijat, astfel că vrea să rezolve această problemă cât mai curând.

Imediat după ce competiția Puterea Dragostei s-a terminat, Livian s-a întors în România, iar de atunci și până în prezent, acesta a trecut prin nenumărate schimbări.

Livian a luat o hotărâre importantă. Ce le-a mărturisit prietenilor virtuali?

Livian, câștigătorul sezonului 2 al emisiunii Puterea Dragostei, este complet schimbat. În doar câteva luni, acesta a reușit să își facă o nouă relație, să se lanseze în muzică, astfel că traversează o perioadă a vieții în care experimentează o mulțime de trăiri.

Cu toate că a afirmat în mai multe rânduri că și-a găsit liniștea și fericirea, dar și că se simte foarte bine în compania Florentinei, noua lui iubită, se pare că sunt câteva lucruri din trecut care îi lipsesc lui Livian. Într-un story pe care l-a postat pe contul personal de instagram, fostul concurent de la Puterea Dragostei a dezvăluit că, în ultima perioadă, nu și-a mai făcut timp pentru micile plăceri, astfel că va încerca să schimbe acest lucru. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mai exact, Livian le-a dezvăluit celor ce îl urmăresc pe contul de instagram că, în urmă cu ceva timp, obișnuia să își înceapă ziua în oraș, servind o cafea și o prăjitură, iar acest lucru, deși aparent banal, reușea să îi schimbe starea de spirit.

"Ca să fiu încărcat cu energie bună pe tot parcursul zilei, de obicei îmi începeam ziua așa, dar mi-am ieșit din obicei. Încet, încet trebuie să reintru pentru că psihic te încarcă foarte bine. O ieșire în centru, activitate, să circule lumea în jurul tău, să fie agitație și tu să stai relaxat la ceva bun și o cafeluță bună.", a spus Livian pe instagram. 

Dacă până acum nu a mai avut timp pentru ieșiri în oraș, Livian a dezvăluit că va încerca să își modifice programul, astfel încât să își înceapă fiecare zi în acest fel, convins de faptul că o simplă ieșire la terasă îl va ajuta să aibă mai multă energie și o stare de spirit mai bună.

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.