Scene inimaginabile la Puterea dragostei! Alexandra, aproape de a-l lovi pe Nicos cu o vaza in cap! Ce facuse acesta

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 07 oct 2020, 19:00
Alexandra a sărit cu o vază la Nicos!

Razboiul interminabil dintre Alexandra si Nicos si-a consumat azi un alt episod.

Lucrurile par sa degenereze intre fostii iubiti. Nicos a rasturnat o oala plina cu apa peste Alexandra, facandu-i baie acesteia, iar sora Adrianei si-a pierdut cumpatul si era sa il loveasca in cap cu o vaza! Din fericire, ea s-a abtinut.

"Doamna Cristina, e normal sa faca asa ceva?", a strigat Alexandra.

Ramane de vazut cum va fi sanctionat Nicos in urma acestui derapaj.

Nu este prima oara cand Alexandra pateste ceva de genul respectiv, Akebono rasturnandu-i, la un moment dat, o oala plina de sarmale pe haine.

Nicos si Alexandra nu pot sa se evite reciproc!

Relatia scurta de iubire dintre Nicos si Alexandra s-a transformat la scurt timp dupa despartire intr-un razboi in toata regula.

Nicos a acuzat-o pe Alexandra ca l-a folosit pentru voturi si ca nu are sentimente pentru el. Recent, el a sustinut ca Alexandra avea un iubit acasa  in timp ce se afla in casa Puterea dragostei si a declarat ca are si dovezi in acest sens.

"Am fost contactat de fostul iubit al Alexandrei, acum două trei zile s-au despărțit.(...)

M-am întâlnit cu respectivul, nu am o prietenie cu el, nu mi-a dat să mănânc, nu îi dau să mănânce, i-am filmat telefonul în timp ce naviga el de pe telefonul lui, a intrat în bara de căutare de la Facebook, a băgat numele Alexandrei, se vede clar, eu am filmare de 15 minute, se vede clar că este profilul ei, pagina ei, urmăritorii pe care îi are Alexandra și a dat direct pe butonul de mesagerie.
A scrollat, așa încet, toată conversația lor, d-aia a și durat 15 minute, astfel încât în momentul în care vreau să evidențiez eu ceva din această filmare să pun pauză, să se vadă clar"Am fost contactat de fostul iubit al Alexandrei, acum două trei zile s-au despărțit.(...) M-am întâlnit cu respectivul, nu am o prietenie cu el, nu mi-a dat să mănânc, nu îi dau să mănânce, i-am filmat telefonul în timp ce naviga el de pe telefonul lui, a intrat în bara de căutare de la Facebook, a băgat numele Alexandrei, se vede clar, eu am filmare de 15
minute, se vede clar că este profilul ei, pagina ei, urmăritorii pe care îi are Alexandra și a dat direct pe butonul de mesagerie. A scrollat, așa încet, toată conversația lor, d-aia a și durat 15 minute, astfel încât în momentul în care vreau să evidențiez eu ceva din această filmare să pun pauză, să se vadă clar"
, a declarat Nicos.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Alexandra a negat informațiile." Nu va exista, nu a existat,  nu există. Mi-a scris când am plecat noi acasă, m-a întrebat dacă am venit în țară că postasem pe instagram o poză că sunt în aeroport și că mă duc la fata mea. M-a întrebat dacă am ajuns acasă, i-am zis că da și după care m-a întrebat cât stau și i-am zis că nu știu, cu toate că eu știam și apoi mi-a mai trimis el încă o dată mesaj să ne vedem și nu i-am mai răspuns. După care a postat vlogul ăsta că eu am fost îndrăgostită de el și așa mai departe și eu i-am spus: te rog frumos să nu mai faci vloguri despre mine", a spus ea.

S-a legat de calitatea ei de mamă! 

Nicos a lansat mai multe acuzații la adresa Alexandrei de când s-au despărțit. A vorbit fie despre doi frați, care, spunea el, "i-au deschis viitorul" Alexandrei, fie despre faptul că ar fi falsă, fie că îl influențează pe fostul lui prieten, Cristian Marinescu. Nu s-a oprit însă aici, ci s-a legat și de calitatea de mamă a Alexandrei. Este știut faptul că Alexandra are o fetiță.

Nicos s-a luat și de Paul și Cristian Comănici atunci când aceștia au mers în camera roșie cu Alexandra.

"Nu ne face pe noi de boala Alexandra de doua luni in emisiune, lumea ii ia apararea ca, vezi Doamne, e mama si ea n-are o poza cu fii-sa pe net, un vlog ceva. Si voi va duceti sus si va pupati cu ea! Ati facut o prostie mare, fata de mine", le spunea Nicos lui Cristian Comănici și lui Paul. Paul, în cele din urmă, avea să fie descalificat din emisiune, alături de Akebono, pentru comportament deplasat în timpul unui scandal cu Cristian Marinescu.

Nicos îi cerea, în camera roșie, Alexandrei să nu mai vorbească despre el, însă nici el nu s-a abținut deloc de la a intra în conflict cu ea și a atacat-o, de atunci, cu fiecare ocazie în emisiune.

"E un sifon, un 0 barat", avea să îi spună Alexandra surorii sale Adriana despre Nicos. Și de față cu toți concurenții și cu prezentatoarea emisiunii, Cristina Mihaela Dorobanțu, Alexandra l-a catalogat pe Nicos drept "sifon".

 

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.