Actrita Hazal Kaya, cea mai frumoasa aniversare! Iata cum si-a petrecut proaspata mamica ziua de nastere!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 oct 2020, 18:24
video Foto(5)

Hazal Kaya este una dintre cele mai talentate si apreciate actrite din tanara generatie.

Talentata actrita Hazal Kaya a devenit cunoscuta telespectatorilor din Romania prin intermediul rolurilor magistral interpretate in seriale precum "Feriha", "Iubire ascunsa" si "Povestea noastra" difuzate la Kanal D, cu ani in urma.

Celebra Hazal Kaya, s-a casatorit anul trecut, pe 7 februarie, cu actorul si regizorul Ali Atay, dupa o frumoasa relatie de cinci ani. Pe vremea cand inca filma pentru serialul "Povestea noastra", Hazal Kaya a declarat ca isi doreste enorm sa devina mama cat mai curand.

Aceasta dorinta a fost din ce in ce mai aproape de a se indeplini dupa nunta.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Hazal Kaya, mamica la 30 de ani!

Hazal Kaya si Ali Atay si-au vazut visul implinit de a deveni parinti, cateva luni mai tarziu, cand Hazal Kaya a aflat ca este insacinata. In noiembrie 2019, actrița l-a adus pe lume, pe Fikret-Ali, care a venit sa pecetluiasca marea sa iubire. Hazal Kaya a continuat apoi sa fie destul de discreta cu viata sa de familie, aceasta impartasindu-le rareori fanilor sai in mediul virtual cate o imagine in care apare alaturi de fiul ei, deja in varsta de aproape un an.

De curand, Hazal Kaya si-a sarbatorit ziua de nastere alaturi de familia sa. Aceasta a tinut sa le impartaseasca marea bucurie de a-si aniversa cei treizeci de ani, alaturi de cel mai frumos cadou si anume fiul ei, Fiko, pe care aceasta il adora. Iata cum au fost surprinsi impreuna: