Esti in cautarea celui mai bun tort pentru cununia civila? Comanda-l online de la Chocolat!

Author: Oana Picerea

Chiar daca este toamna, nu inseamna ca nu se vor mai organiza cununii civile si religioase. Probabil ai observat si tu ca in ultimii ani, nuntile de toamna devin din ce in ce mai populare, iar motivele sunt diverse. In plus, fotografiile de nunta arata superb intr-un cadru de poveste care are in plan secundar paduri pictate in rosu, galben, maro si covoare de frunze aramii. 

Daca te-ai hotarat chiar tu sa faci marele pas in toamna aceasta, te felicitam in avans si iti uram toate cele bune! In cazul in care te casatoresti doar civil, probabil vei dori o petrecere restransa, alaturi de cele mai apropiate persoane, asa cum se intampla de obicei la cununiile civile. Poti organiza totul la tine acasa (ori la nasi sau la parinti) si astfel o sa va simtiti bine intr-un cadru familial. 

Nu trebuie sa iti faci griji in privinta petrecerii, deoarece mai mult conteaza sa ii ai pe cei dragi aproape in acele momente. Totusi, daca vrei ceva extra, poti comanda de pe internet decoratiuni deosebite pentru casa, inclusiv tacamuri si pahare festive. In cateva ore poti decora superb locul unde se va desfasura petrecerea si toata lumea va fi incantata. 

Nici in privinta aperitivelor sau a felurilor de mancare nu trebuie sa iti faci griji (in cazul in care planuiesti ca petrecerea sa dureze mai mult): poti comanda fara probleme tot ceea ce iti doresti si astfel nu va trebui sa pierzi ore bune in bucatarie. Si poate cel mai important lucru pe care trebuia sa il mentionam de la inceput: poti comanda tortul pentru cununia civila online, de la cofetaria Chocolat! 

Stim ca un tort pentru cununia civila nu este la fel de impresionant ca unul de nunta, insa orice ocazie merita sarbatorita cum se cuvine. Pentru cununia civila poti alege orice fel de tort iti place si care consideri ca ar putea fi si pe placul invitatilor. Din fericire, Chocolat iti pune la dispozitie cele mai bune torturi, cu diferite arome, astfel incat fiecare invitat sa se bucure de gustul deosebit al acestora. Ai de ales intre torturi cu arome de fructe sau arome lejere si torturi in care predomina ciocolata. Daca nu poti sa te hotarasti, poti comanda mai multe feluri si astfel impaci toti invitatii. 

Fiecare tort comercializat de Chocolat este potrivit pentru 8-10 persoane, astfel incat poti calcula usor de cate ai nevoie pentru toti invitatii. Cel mai usor ar fi sa alegi o livrare tort in Bucuresti programata, astfel incat sa primesti torturile in ziua petrecerii. In felul acesta, nu te vei mai gandi la modul in care vei transporta torturile sau la spatiul de depozitare. Doar alegi ziua si ora la care sa fie livrate si te vei bucura de ele alaturi de cei dragi. Torturile sunt realizate din ingrediente naturale, fara inlocuitori sau premixuri, astfel incat te vei putea bucura de cele mai delicioase arome. 

Asadar, daca ai nevoie de un tort pentru cununia civila, alege cu incredere Chocolat. Este simplu sa comanzi online si sa primesti produsul acasa, fara efort suplimentar! 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.