Unul dintre cele mai frumoase cupluri de la ''Puterea dragostei'', in pericol de despartire? "Mi-a spus ca sunt un chin pentru el!" Despre cine este vorba?

Autor: Ana Filip
Actualizat: 01 feb 2021, 11:35
Trei dintre cele mai reusite cupluri de la "Puterea dragostei"

Mary si Robert s-au cunoscut si s-au indragostit in casa "Puterea dragostei", formand unul dintre cele mai reusite cupluri din cadrul show-ului.

Mary si Robert au iesit din emisiune pentru a-si trai dragostea dincolo de camerele de filmat si fara restrictii. La scurt timp dupa ce au parasit show-ul, Mary si Robert s-au mutat impreuna. Cei doi pareau mai fericiti ca oricand si pregatiti chiar pentru marele pas: casatoria.

Mary si Robert se mai gandesc sau nu la casatorie?

Iarna trecuta, Mary a publicat pe contul ei de socializare un mesaj emotionant pentru iubitul ei, dar si cateva cuvinte frumoase de multumire pentru sustinatorii lor.

Totul indica faptul ca ea si Robert isi doresc sa formeze un cuplu pentru totdeauna si se indreapta clar catre oficializarea relatiei.

Cei doi s-au mutat impreuna, imediat dupa iesirea din emisiune si par mai fericiti ca oricand. De Craciun, Mary a postat un mesaj cu care si-a emotionat fanii, alaturi de mai multe fotografii cu Robert, langa brad. Iar noaptea de Revelion a fost una magica pentru cei doi indragostiti, deoarece Robert a decis sa o ceara in casatorie pe Mary, in prezenta prietenilor lor.

Mary si Robert isi traiesc relatia si se bucura unul de celalalt, petrecand mult timp impreuna, in ciuda faptului ca au mai intampinat si perioade mai dificile asa cum se intampla in orice cuplu.
Cei doi fosti concurenti de la "Puterea Dragostei" marturiseau cu ceva vreme in urma ca sunt hotarati sa isi duca relatia la un alt nivel, motiv pentru care nu au ezitat sa vorbeasca chiar si despre o posibila nunta, pe care si-o doresc mai mult ca oricand.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mary si Robert, unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Puterea dragoste, trec prin momente mai dificile?

Desi cei doi indragostiti au declarat ca intentioneaza sa se casatoreasca imediat ce se va termina pandemia de coronavirus si abia asteapta sa dispara orice ingradiri si restrictii, de curand, Mary a publicat un scurt filmulet in care a marturisit ca a deranjat-o mult o afirmatie spusa la nervi de iubitul ei. Se pare ca acestia s-au certat, iar Robert i-a spus intr-un exces de furie iubite sale ca este un chin pentru el.

"Dragii mei, vreau sa va spun ca iubitul meu, aseara, a spus ca sunt un chin pentru el! Era foarte nervos cand a zis chestia asta! Dar oare pe bune sunt un chin pentru el? Voi ce spuneti?", a spus Mary sustinatorilor ei din mediul virtual.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.