Andra Voloș, abordată pe Instagram de Dan Bilzerian! "M-a invitat în Los Angeles"

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 09 oct 2020, 00:13
Andra Volos, una dintre cele mai sexy concurente de la Puterea dragostei

Andra Voloș a recunoscut că a fost abordată de celebrul Dan Bilzerian pe Instagram.

Frumoasa concurentă de la Puterea dragostei sezonul 2 i-a atras atenția și excentricului milionar Dan Bilzerian.

De altfel, în perioada în care a fost în casă, Fizz a vorbit despre acest subiect.

Andra Voloș a rupt ea însăși tăcerea despre Dan Bilzerian și a spus ce fel de relație a avut cu el. Nu a fost nici vorbă de o relație de iubire.

"Nu l-am cunoscut, nu l-am văzut niciodată în viața mea.(...) Toată lumea mă judeca, îmi ziceau 'Ai fost aia a lui Dan Bilzerian'. Nu am fost, dacă eram îmi asumam. Eu în perioada aia am văzut costumul ăsta de baie la el, l-am comandat, am pozat în el și i-am dat tag. A început să-mi scrie, mi-a dat like-uri", a declarat Andra Voloș la TV.

Fosta iubită a lui Bogdan Mocanu a precizat că Dan Bilzerian i-a făcut o ofertă să facă parte din agenția lui de modele.

”M-a invitat în Los Angeles, dacă voiam să fac parte din echipa lui. Nu am răspuns niciodată la mesaje, nu am vrut”, a mai declarat Andra Voloș.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cine e Dan Bilzerian

Dan Bilzerian este investitor american, actor și jucător de poker profesionist. În vârstă de 39 de ani, Dan Bilzerian are o avere estimată la 200 de milioane de dolari.

Dan Bilzerian face senzație pe Instagram cu pozele lui, în care apare fără tricou și însoțit de numeroase fete frumoase. Americanul are peste 30 de milioane de urmăritori pe rețeaua de socializare.

Până la vârsta de 32 de ani, simpaticul american a suferit 3 atacuri de cord! Dan Bilzerian are un frate, Adam, care are și el o avere impresionantă, evaluată la 100 de milioane de dolari.

Tatăl lui Dan Bilzerian, Paul, a fost și el un investitor important. La 36 de ani acumulase o avere de 40 de milioane de dolari, însă în 1988, pe când Dan avea numai 8 ani, a fost condamnat pentru fraudă fiscală.

În anul 2011, Paul Bilzerian și-a declarat falimentul, susținând că avea numai 15.000 de dolari în bunuri și 140 de milioane de dolari datorii.

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.