Live Stream Online "In cautarea adevarului" - Editia de vineri, 9 octombrie - VIDEO. Vlad crede ca a gasit reteta succesului si e orbit de mirajul banilor

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 09 oct 2020, 11:00
in cautarea adevarului Foto(4)
Ernest vine si azi cu o poveste cutremuratoare, la Kanal D

O noua editie "In cautarea adevarului" aduce vineri in atentia dumneavoastra o poveste care va va capta atentia. Puteti urmari "In cautarea adevarului" si Live Video Online, pe site-ul www.kanald.ro.

Realitatea in care traim nu este una si aceeasi pentru toata lumea, iar in vremuri grele, incercam sa ne adaptam si sa mergem mai departe. Insa nu toti aleg sa ramana demni si onesti, iar lupta pe care fiecare o duce este si o lectie, atunci cand putem sa privim obiectiv vietile altora. Ernest vine si astazi in fata dumneavoastra, cu o poveste inspirata din realitate, care va poate arata si o alta fata a ceea ce pare o viata comuna, obisnuita.

Vlad impreuna cu mama si cu tatal lui s-au mutat in casa unchiului de cateva saptamani pentru ca apartamentul lor este in renovare. Chiar daca nu prea i-a fost pe plac unchiului, fratele mamei nu a avut ce sa faca si a fost nevoit sa ii primeasca insa mai mereu le reaminteste sa nu se obisnuiasca cu cea ce are el pentru ca el munceste foarte mult!

Vezi Online Video emisiunea "In cautarea adevarului" pe Kanal D

Indragita emisiune "In cautarea adevarului" poate fi urmarita la Kanal D, dar si online, de pe tableta, telefonul mobil sau laptop, accesand pagina oficiala Kanal D de Live Stream.

Vlad, vazand de fapt care este adevarata valoare a banilor, cum te poti distra si ce iti poti cumpara cand ai multi bani, se apuca sa faca bani!

Falsul cersetor

Si nu oricum ci devenind cersetor la colt de strada. Se murdareste, se imbraca in hainde vechi si cu un carton cu un text emotionant intinde fara rusine mana fix in centru Capitalei.

Cu bani obtinuti se duce sa ii cumpere cadouri scumpe iubitei sale si isi cumpara si lui lucrurile la care visa de mult si pentru care nu avea bani.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Aschia nu sare departe de trunchi

Supriza mare insa, ca idea asta nastrujnica nu a avut–o el ci a preluat-o fix de la unchiul sau care de fapt cu asta se ocupa! Unchiul sau, un om de afaceri are o retea

de tineri cersetori pe strada pe care ii trimite la facut bani in schimbul unui acoperis deasupra capului.

Cand mama vede ca Vlad incepe sa aduca acasa obiecte mult prea scumpe o acuza pe iubita lui, dar ea habar nu are ce se intampla si se descide sa il urmareasca.

Fata traieste un adevarat soc atunci cand il gaseste pe iubitul ei pe strada, deghizat in cersetor.

Tanara le spune parintilor lui Vlad si toata familia ia foc.

Ce se intampla cand adevarul iese la iveala? Aflati din episodul de astazi" In cautarea adevarului", de la ora 13:00, la Kanal D si online, accesand pagina oficiala Kanal D de Live Stream .  

Citeste si: Live Stream Online "In cautarea adevarului"- Editia de vineri, 2 octombrie- VIDEO. Mihaela recurge la multe compromisuri pentru a-si sustine fiul, dupa divortul de sotul ei!

Citeste si: Live Stream Online "In cautarea adevarului"- Editia de luni, 28 septembrie- VIDEO. Alin, captiv intre amanta si fosta lui iubita! Ce se va intampla cu triunghiul amoros?