Bianca Comanici participa la Bravo, ai stil? Fosta concurenta de la "Puterea dragostei" a facut declaratii senzationale

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 30 oct 2020, 17:22
Bianca Comanici

Castigatoarea ambelor sezoane ale emisiunii "Puterea Dragostei", Bianca Comanici, a decis ce va face in viitor in lumea showbiz-ului. Iata ce a declarat vedeta!

Bianca Comanici a vrut de mica sa cocheteze cu lumea modei, dar daca a fost descurajata de cei din jurul ei, vedeta a renuntat la aceasta idee. 

Cu toate ca nu este o impatimita a modei, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", si-ar dori sa participe la faimoasa emisiune  "Bravo, ai stil!"

Bianca Comanici a făcut declaratii de senzatie

„Mi-aș  dori sa particip la "Bravo, ai stil”, în ciuda faptului ca nu sunt o pasionata de moda împătimita. Recunosc însă, că, de mică, aș fi vrut sa cochetez cu lumea modei, dar am fost descurajată din stânga și dreapta și nu am mers pe linia aceasta, iar acum regret ca nu am făcut pasul”  a declarat bruneta pentru  wowbiz.ro

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe parcursul emisiunii "Puterea dragostei", Bianca a dat dovada ca este o femeie ambitioasa si puternica. Tanara este constienta ca va reusi sa isi indeplineasca fiecare vis. Frumoasa concureta are multe calitati si cu siguranta stie sa le foloseasca e toate.

„Am încredere în mine că pot ajunge acolo și, firește, să fac față competiției. Doi ani la Puterea Dragostei m-au făcut să prind încredere în mine că pot muta munții din loc.

De aceea, pot să vă spun, cu mâna pe inima, că nu îmi este teamă de nicio altă concurentă”, a spus câștigătoarea celor două sezoane ale show-ului Puterea Dragostei.

„Sunt puternică, iar motto-ul meu va fi acela că nu mă voi compara cu alte persoane, ci voi avea propriul meu stil. Îmi voi vedea de munca mea în cadrul emisiunii și voi arată că pot fi o participantă cu personalitate” este declarația vedetei cu privire la proaspătul anunț.

, a mai spus Bianca Comănici

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.