Carmen de la Salciua si Jador, apropieri tandre! Se leaga o idila? Iata cum au fost surprinsi!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 09 oct 2020, 16:31
Carmen de la Salciua si Jador, cea mai frumoasa colaborare

Carmen de la Salciu si Jador au lucrat impreuna la videoclipul melodiei lor si acum se pregatesc de lansarea piesei.

Carmen de la Salciua este una dintre cele mai in voga cantarete de muzica de petrecere ale momentului. Frumoasa artista a devenit celebra dupa divortul controversat de fostul ei sot, Culita Sterp. Dupa ce a pus capat definitiv relației cu fostul ei sot, Carmen de la Salciua a evitat sa mai apara in compania vreunui barbat, încercand sa pastreze discretia si s-a dedicat trup si suflet carierei sale, care se afla in plina ascensiune.

Carmen de la Salciua, aparitie uluitoare alaturi de Jador!

De curand, Carmen de la Salciua a decis sa colaboreze cu nimeni altul decat Jador. Desi colaborarea lor a inceput ca o joaca pe parcurs a devenit din ce in ce mai serios totul si mai mult decat atat, cantareata a recurs la un gest extrem pe care nu l-a mai facut nicidata pana acum de dragul niciunei colaborari.


Daca pana acum Carmen de la Salciua a aparut in toate videoclipurile sale in tinute elagante, scumpe dar foarte decente, de aceasta data, in videoclipul realizat cu Jador, artista a acceptat sa isi faca aparitia intr-o tinuta extrem de sexy si sumara, care i-a uluit pe toti fanii sai.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Frumoasa artista a imbrat o camasa alba, lunga, transparenta, de tip kimono, cu un decolteu uluitor de sexy si i-a cucerit pe fanii sai cu o aparitie incredibila. Carmen de la Salciua a recunscut ca s-a inteles foarte bine cu Jador pe parcursul filmarilor pentru noul videoclip si ca sunt tare mandri de rezultatul final.

"Nu ma asteptam să mă ințeleg atât de bine cu Jador.

Este un tip foarte simpatic, reușește să te facă să râzi tot timpul, este tonic din cale afară.(...) Sper ca lumea să simtă chimia dintre noi. Ne-am înțeles bine și la filmări, și la înregistrări, sper ca piesa să fie un adevărat succes, mai ales că am rezonat și altfel între noi. Și nu văd de ce nu ar fi, mai ales că ne-a plăcut amândurora cum a ieșit, iar videoclipul este, cu adevărat, excepțional",
a spus Carmen de la Salciua pentru wowbiz.ro

Tot de curand, Carmen de la Salciua marturisea ca si-ar dori sa aiba un iubit care sa fie de profesie tot artist. Cum declaratiile sale erau atat de ferme pe aceasta tema, iar atitudinea pe care a avut-o la filmarea videoclipului, recurgand la o tinuta extrem de sexy, Carmen de la Salciua ar putea sa aiba si alte ganduri fata de Jador.

Ramane insa de vazut daca dincolo de colaborarea profesionala va mai exista si altceva intre ei.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.