Publicul a decis! Cine sunt Favoritii saptamanii la Puterea dragostei si cine sunt cei doi concurenti protejati!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 oct 2020, 20:16
Cristina Mihaela a anuntat Favoritii saptamanii!

Tot ceea ce s-a petrecut pe parcursul acestei saptamani se pare ca a reusit sa influenteze votul publicului! Iata cine sunt favoritii saptamanii!

Dupa multele momente tensionate petrecute pe tot parcursul acestei saptamani, cu foarte multe intrigi, certuri, reprosuri, critici si conflicte teribile, concurentii de la Puterea dragostei, a venit vremea ca acestia sa afle cine sunt Favoritii saptamanii.

Cristina Mihaela a anuntat cine sunt Favoritii saptamanii!

Saptamana care s-a incheiat a fost presarata cu multe momente tensionate, reprosuri, intrigi si conflicte care nu au facut decat sa evidentieze careacterul fiecarui concurent implicat si sa influenteze din nou voturile venite din partea publicului.

Astfel ca si telespectatorii au fost marcati de tot ceea ce s-a intamplat in casa Puterea dragostei si au votat asa cum au simtit ca este potrivit.

Fara sa ii mai tina prea mult in suspans pe concurenti, in Gala din aceasta seara, Cristina Mihaela a anuntat, Favoritii saptamanii, fara sa mai anunte top trei al celor mai votati concurenti.

Astfel, in casa fetelor cea mai votata concurenta a fost din nou Alexandra, iar in casa baietilor cel mai votat a fost si de aceasta data, Cristian.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dupa anuntul celor doi favoriti ai saptamanii, Cristina Mihaela le-a cerut concurentilor sa nominalizeze o fata si respectiv un baiat pe care isi doresc sa ii protejeze in aceasta Gala. In cele din urma cei doi protejati de la eliminare au fost Madalina si Alexandru.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.