Live Stream Online Puterea Dragostei - Editia de luni, 12 octombrie - Prima parte - VIDEO. Un nou concurent intra in casa pentru Alexandra!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 oct 2020, 08:00
Noul concurent o invita la dans pe Alexandra!

O noua saptamana incepe cu o surpriza pentru concurentele de la Puterea Dragostei! Un tanar carismatic intra in emisiune hotarat sa o cucereasca pe Alexandra. Urmareste Puterea dragostei Live Video Online pe kanald.ro. 

Saptamana care tocmai s-a incheiat a fost presarata cu multe momente tensionate, reprosuri, intrigi si conflicte care nu au facut decat sa evidentieze caracterul fiecarui concurent implicat si sa influenteze din nou voturile venite din partea publicului.
In Gala de duminica, Nicos a parasit competitia Puterea dragostei, iar plecarea lui a surprins-o pana si pe Alexandra, care parea usor intristata.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Se pare ca publicul a analizat in ultima perioada comportamentul lui Nicos in timpul multelor dispute dintre el si Alexandra, cand cei doi si-au spus replici acide, ajungand pana la jigniri grave. Si in cele din urma telespectatorii au votat in consecinta. Astfel Nicos a fost cel eliminat in cea mai recenta Gala Puterea dragostei.

Poți urmări emisiunea Puterea Dragostei și online, de pe telefonul mobil, tabletă sau laptop, live pe Kanal D, accesând  pagina oficiala de LIVE STREAM.

Surpriza la Puterea Dragostei. Un nou concurent isi face aparitia in casa iubirii!

In editia de astazi, 12 octombrie, in casa Puterea dragostei isi face aparitia un nou concurent. Fetele sunt extrem de entuziasmate si asteapta cu nerabdare sa afle pentru cine a venit tanarul. Se pare ca Ayan a intrat sa o cucereasca pe Alexandra, pe care o invita la dans.
Pe de alta parte, noul concurent va starni tensiuni odata ce ajunge in casa baietilor, unde se va contra cu George si cu Cristian.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cel mai indragit show matrimonial, Puterea dragostei, poate fi urmarit si astazi, 12 octombrie, de la ora 11:00 pe Kanal D si online, accesand pagina oficiala de LIVE STREAM:

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.