Halit, o noua sansa! Afla ce anume i se va intampla fostului om de afaceri, astazi, intr-un nou episod din serialul "Pretul fericirii", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 oct 2020, 00:42
Pretul fericirii serial la Kanal D Foto(4)
Halit primeste o veste incredibila!

In mod miraculos, Halit primeste o veste care va schimba totul.

Cu totii sunt socati de aparitia frumoasei Sahika, la inmormantarea lui Nadir. Kaya este ingrozit cand afla ca sora lui se casatorise, in secret, cu Nadir, chiar inainte de moartea acestuia.

Halit primeste o veste incredibila!

Cu totii sunt convinsi ca tot ce a facut Sahika a fost exclusiv pentru averea raposatului, iar Yildiz si Ender sunt “sigure” ca aceasta si-a ucis sotul. Ender, ajutata de fratele ei Caner, cauta indicii prin care sa dovedeasca faptul ca moartea lui Nadir nu a fost intamplatoare.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In schimb, frumoasa vaduva isi joaca rolul impecabil, in fata tuturor, vrand astfel sa salveze aparentele.

Mai mult, Sahika ii propune lui Halit o “slujba”, insa barbatul are o reactie neasteptata. 

In mod miraculos, Halit primeste o veste care va schimba totul. Barbatului nu-i vine sa creada ca soarta ii ofera inca o sansa ca lucrurile sa revina la normal. Afaceristul insa, va tine totul secret, si nimeni nu banuieste  ceea ce urmeaza sa se intample.