Primarul oraşului Călăraşi a murit! Edilul era infectat cu COVID-19

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 01 feb 2021, 14:45
Dan Dragulin a murit din cauza COVID-19

Primarul municipiului Călărași, Daniel Drăgulin, a murit, după ce s-a infectat cu Covid-19, se anunta intr-un comunicat de presa.

Edilul Calarasului a incetat din viata la spital

„Ne exprimăm regretul față de dispariția dureroasă a colegului nostru Daniel Drăgulin, primar al municipiului Călărași în perioada 2012- 2020, președinte al filialei PNL Călărași și vicepreședinte al PNL.

Partidul Național Liberal transmite condoleanțe familiei îndoliate și va păstra vie memoria colegului liberal care a luptat pentru o societate dreaptă în spiritul valorilor liberale naționale pentru toți cei din jurul său.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, se arată în comunicat.

Daniel Dragulin era primarul in functie al Calarasului. Acesta nu a mai putut participa in ultima saptamana din campanie, deoarece starea lui de sanatate se deteriorase. Acesta avea 59 de ani si era internat la Matei Bals. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.