Livian de la ''Puterea dragostei'', la un pas de moarte! Clipe de groaza pentru fostul concurent si pentru iubita lui

Autor: Oana Iosif
Actualizat: 18 iul 2022, 17:00
Livian si iubita lui, Florentina

Clipe de cosmar traite de Livian si de iubita lui, Florentina, pe autostrada.

Livian si Florentina au fost la un pas de tragedie pe autostrada. Se pare ca masina acestora ar fi ramas fara frane intr-un moment critic. Din fericire, Livian a reusit sa redreseze situatia si sa evita astfel o tragedie. 

Livian si Florentina, la un pas de tragedie

Livian si Florentina au fost la un pas de o tragedie, in momentul in care un beculet rosu li s-a aprins in bord chiar in timp ce mergeau cu viteza, pe autostrada. 

Livian a povestit totul intr-un vlog:  „Am pus o frână periculoasă pe autostradă, de... S-a băgat un tir în față și a pus o frână (Florentina), de mă mir cum de nu a crăpat atunci, că era și pe roșu. Nu e de joacă. Verificați-vă frânele. Uitați ce bine că am venit”, a spus Livian. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bianca inca sufera dupa Livian

Livian pare sa fie foarte fericit alaturi de Florentina, dar Bianca nu a reusit inca sa isi inabuse sentimentele pentru el. Aceasta inca sufera dupa el si face tot posibilul sa il uite: 

' 'Am vazut imagini din pat, am vazut imagini sarutandu-se, am vazut... mai mult decat e suficient. Pe moment eram deranjata, dar dupa ma ajuta atat de mult sa ma abitionez sa muncesc mai mult, sa devin mai buna si sa ii arat ceea ce a pierdut.

Si o sa fac asta pana in momentul in care nu o sa ma mai intereseze de el.

Si legat de treaba asta, am inceput sa imi scriu un jurnal si m-am hotarat sa scriu in fiecare seara toate sentimentele pe care le am vizavi de el, in acea zi. Am ajuns la ziua 29 azi.Si acolo scriu exact ce gandesc eu si la sfarsitul paginii scriu concluzia: astazi il iubesc sau nu il iubesc.

Pentru ca am momente cand ceea ce posteaza el imi influenteaza foarte mult sentimentele si el stie ca sunt destul de schimbatoare. Dar ajung tot sa imi dau seama ca il iubesc, de fapt, si ca ceea ce fac, fac din ciuda, un pic din ciuda'', a spus Bianca Comanici la ''Teo Show''

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.