Adevarul iese la iveala! Lidia Buble l-a tradat pe fostul iubit! Cine este cel care i-a furat inima artistei si a inspirat-o sa scrie " Cu ochii aia verzi"?

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 13 oct 2020, 10:07

Lidia Buble si Razvan Simion s-au despartit in urma cu cateva luni, insa abia acum s-a aflat despre relatia artistei cu un fost concurent Exatlon Romania.

Lidia Buble si Razvan Simion au lasat pe toata lumea cu gurile cascate cand s-au despartit si nimeni nu a stiut motivul real pentru care cei doi indragostiti si-au spus adio, dupa cinci ani de relatie. Artista si prezentatorul TV formau un cuplu despre care toata lumea vorbea, dupa ce Razvan isi lasase in urma sotia  si copiii, fiind indragostit iremediabil de frumoasa Lidia Buble.

Razvan a anunta despartirea

In uram cu cateva luni, cand s-a produs ruptura, prezentatorul TV si-a asumat sa anunte, iar opinia publica generala a fost ca tot el ar fi fost "vinovatul" pentru despartire. Razvan Simion a publicat atunci un mesaj extrem de emotionant, pe contul lui e Instagram.

Citeste si: Lidia Buble și Cornel Ilie, cea mai noua pereche din showbiz-ul autohton! “Cred că de asta a divorțat la început de septembrie”

Citeste si: Lidia Buble, dezvaluiri uluitoare despre Catalin Botezatu: „Mi-a spus la ureche ca sunt…

„O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți, pentru că mi-au oferit prea mult ori prea puțin, dar mai ales să mă iert pe mine. Au fost ani în care m-am iubit prea puțin în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu știam ce să fac. Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman.

Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Astăzi, Lidia nu mai este fericită lângă mine.

Îi cer iertare pentru că, la un moment dat, am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când, poate, ar mai fi fost multe de oferit.

De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat.

Mă iert pe mine pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi foști iubiți, actuali foarte buni prieteni.

Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înțelept”, a scris, la momentul respectiv, Razvan Simion despre despartirea de Lidia Buble.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dezvaluirea care schimba totul

Recent s-a aflat ca Lidia Buble ar fi avut o relatie anul trecut, in timp ce era inca iubita lui Razvan Simion. Cel care i-a furat inima artistei ar fi fost nimeni altul decat Costin Gheorghe, fost concurent Exatlon Romania, fratele cantaretei Elena Gheorghe.

Citeste si: Superexclusivitate kanald.ro! Costin Gheorghe, PRIMELE declaraţii despre divorţul secret de soţia lui! E incredibil ce s-a întâmplat la notariat! VIDEO!

Se pare ca cei doi amorezi se intalneau pe ascuns si isi petreceau clipele de pasiune in masina, potrivit cancan.ro, care sustine ca a primit si imagini cu cei doi impreuna. Mai mult decat atat, Lidia Buble a fost inspirata de frumusetea ochilor fostului concurent Exatlon Romania si ar fi scris celebra piesa "Cu ochii aia verzi". Divortat de doi ani de zile, Costin Gheorghe nu a trecut la nivelul urmator in relatia cu Lidia Buble, insa cei doi au trait o pasiune fierbinte, care i-a marcat pe amandoi, cu siguranta.

Citeste si: Lidia Buble și Cornel Ilie, cea mai noua pereche din showbiz-ul autohton! “Cred că de asta a divorțat la început de septembrie”

Citeste si: Lidia Buble, dezvaluiri despre relatia cu Razvan Simion: "Sunt mai fericita ca niciodata!"