In aceasta seara, de la ora 23:00, la “Bravo, ai stil! Celebrities” 'Imelda Marcos', in platoul “Bravo ai stil! Celebrities”

Autor: Oana Picerea

Dupa o editie eliminatorie, in care Bianca Rus a parasit competitia, concurentele “Bravo, ai stil! Celebrities” sunt pregatite, mai mult ca oricand, sa-si dovedeasca abilitatile stilistice, atat in fata juratilor dar si a publicului. Cu atat mai mult cu cat o noua aspirant la marele titlu, de Cea mai stilata celebritate din Romania se va alatura competitiei, din aceasta seara.

Roxana Nemes da curs primei provocarii lansate de juratul Maurice Munteanu, din cele trei existente, si in aceasta seara, concurenta “devine” Imelda Marcos (fosta prima doamna a Filipinelor – n.r.).

Imbracata intr-o tinuta extrem de atragatoare, accesorizata cu bijuterii pe masura si insotita de doi bodyguarzi, concurenta defileaza gratioasa in platoul “Bravo, ai stil! Celebrities”.

“Merg sa achizitionez un tablou. Am nevoie de bodyguarzi pentru ca port bijuterii foarte scumpe, setul de diamante costa 400.000 euro”, justifica concurenta, in fata juratilor, prezenta <colegilor> sai in platou.

Ajunsa in fata juratilor, la jurizare, concurenta a avut de dat cateva explicatii…

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“Am inteles cat costa bijuteriile, dar cat au costat pantofii, pentru ca este cunoscut faptul ca d-na Imelda Marcos era cunoscuta, in primul si in primul rand, pentru colectia impresionanta de pantofi…”,  este nerabdator sa afle Maurice.

Cum a fost apreciata prezenta stilistica a Roxanei Nemes si, daca a reusit aceasta sa se ridice la nivelul exigentelor juratilor, aflati in aceasta seara, de la ora 23:00, intr-o noua editie “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzata la Kanal D!

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.