George Brailoiu, fotograful pentru evenimentele tale

Author: Oana Picerea

Evenimentele importante din viata noastra merita surprinse in fotografii, acele amintiri pe care le pastram pentru totdeauna. Nunta, botezul, aniversarile si multe alte momente in care ne-am dori ca timpul sa se opreasca pot fi imortalizate cu ajutorul unui fotograf profesionist. George Brailoiu si-a transformat pasiunea pentru frumos in profesie, astfel ca astazi se numara printre cei mai talentati fotografi de eveniment. Descopera in continuare mai multe informatii despre acesta, dar si cateva ponturi pentru alegerea unui fotograf pentru ocaziile speciale din viata ta!

Fotografia, o pasiune ”educata” ani la rand 

”Ani la rand mi-am dedicat timpul pasiunii pentru fotografie. Am studiat focalizati si diafragme, cadre si lumini. Am iubit fiecare minut petrecut cu aparatul foto in mana. Da, si in fotografie exercitiul este cel mai important.” Asa isi descrie George Brailoiu parcursul profesional. De mai bine de 7 ani, acesta creeaza amintiri pentru tineri casatoriti, pentru parinti fericiti, pentru aniversati si, de fapt, pentru oricine isi doreste sa revada clipele frumoase in imagini peste ani si ani. 

”Am luat parte la fericirea mirilor la nunti, la bucuria parintilor la botezuri, la entuziamsul tinerilor, la majorate [...]. Din toate, am ramas cu zambete si cu dorinta de a pune pasiunea pe care o am pentru fotografie in munca mea de zi cu zi.” completeaza George Brailoiu pe website-ul sau. 

Cum iti alegi fotograful pentru evenimentul tau 

Alegerea unui fotograf profesionist este unul dintre secretele unui eveniment memorabil. O sedinta foto de nunta in urma careia imaginile nu sunt surprise asa cum te-ai fi asteptat poate pune in umbra sentimentul de fericire de care ar trebui sa ne bucuram toti cei care trecem prin aceasta experienta. De aceea, un pas foarte important in planificarea oricarui eveniment din viata ta este alegerea fotografului. 

Insusi George Brailoiu ne ofera cateva sfaturi in acest sens:

  • Contacteaza fotograful. Ai cautat online servicii foto si ai facut deja o lista scurta cu ofertele pe care le consideri potrivite pentru tine. Ei bine, este momentul sa contactezi fotograful. In acest mod, vei putea afla detalii suplimentare legate de nivelul de experienta al acestuia, de stilul general de fotografie pe care il abordeaza, dar si de tipul de echipament utilizat. De asemenea, nu uita sa intrebi care sunt serviciile incluse in pachetul oferit. 
  • Examineaza portofoliul. Pentru a nu da gres atunci cand alegi un fotograf pentru evenimentul tau, examineaza-i portofoliul pentru a vedea cum lucreaza. Multi dintre fotografi ofera potentialilor clienti posibilitatea de a viziona albumele foto pe suport fizic, create de catre acestia la evenimente trecute. 
  • Discuta detaliile. Cati fotografi sunt in echipa? Cate ore de acoperire include pachetul de servicii? Cat dureaza livrarea fotografiilor finale? Sunt doar cateva dintre intrebarile pe care ar trebui sa i le adresezi unui fotograf pe care ti-l doresti pentru o ocazie unica in viata ta. Asigura-te ca ati discutat toate aceste detalii pe care, eventual, le puteti trece in contractul de colaborare, pentru a evita, ulterior, surprizele neplacute. 

Daca ai nevoie de un fotograf cu experienta, pasionat si creativ, poti apela la serviciile lui George Brailoiu. 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.