Lună Nouă în Balanță pe 16 octombrie 2020! O zodie este greu incercata de soarta

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 15 oct 2020, 17:24
Cum sunt influentate zodiile de luna plina in Balanta

Luna Noua din Balanta, eveniment astrologic major, aduce cu sine si o perioada dificila pentru mai multi nativi, insa o zodie va fi greu incercata in urmatoarea perioada.

Luna Noua in Balanta pe 16 octombrie va aduce schimbari pe mai multe planuri. Iata cum sunt influentati nativii fiecarei zodii de evenimentul astrologic.

Berbec

Luna Noua va ofera o sansa unica sa reparati tot ce ati stricat in relatia de iubire. Fie ca ati facut-o din neatentie sau din orgoliu, greselile au produs suferinta in viata partenerului si acum aveti ocazia sa le reparati.

Taur

Pe plan profesional sunteti in ascensiune, iar aceasta va continua cu noi oportunitati si oferte. Sunteti dispus sa faceti unele compromisuri pentru confortul dumneavoastra si al familiei.

Gemeni

Fie ca veti afla ceva neplacut sau ca va va ajunge la urechi o veste despre cineva apropiat nu va veti simti bine deloc. Luna Noua in Balanta va aduce trairi greu de suportat, mai ales daca sunt provocate de cineva apropiat.

Rac

Se schimba mai multe lucruri, dar planul sentimental este cel vizat de Luna Noua in Balanta. Va trebui sa luati decizii care nu vor fi deloc placute.

Citeste si: 5 trăsături caracteristice ale Zodiei Taur. Cum să nu te comporți niciodată pe lângă acești nativi

Leu

Latura artistica si creativitatea se afla la cote maxima, spre norocul dumneavoastra.

Luna Noua in Balanta nu va va afecta viata, cici sunteti focusat pe proiecte care sunt deja in desfasurare si la care ati muncit mult ca sa se mai poata narui.

Fecioara

Cineva va ajuta sa luati decizia potrivita, insa va trebui sa va implicati activ. Este totusi vorba despre viata dumneavoastra si este de preferat sa fiti in cunostinta de cauza cu schimbarile pentru care va dati acordul.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Balanta

Divinitatea va protejeaza in aceasta perioada, iar Luna Noua din semnul dumneavoastra vine cu reusite pe plan financiar si solutii pe planul comunicarii.

Scorpion

Daca asteptati noste raspunsuri oficiale si ele intarzie sa apara este recomandat sa nu sistati activitatea doar pentru ca nu vi s-a dat acea semnatura sau verdict. Orgoliul dumneavoastra va poate aduce neplaceri mai mari decat lipsa unui raspuns.

Sagetator

Vorba cu "nu se stie de unde sare iepurele" este exact ce vi se intampla dumneavoastra acum.

Aveti curajul sa faceti schimbarea dorita si astrele va sprijina pentru reusita.

Capricorn

Va trebui sa alegeti! Sunt complicatii la locul de munca, iar alternativele intarzie sa apara. Este alba sau neagra, iar dumneavoastra sunteti fortati de imprejurari sa luati o decizie.

Varsator

Latura amoroasa a vietii este foarte activa in prezent si este bine sa profitati de ocaziile de a va simti rasfatat de catre partener. Dupa o lunga perioada de timp, astrele isi arata ingaduinta pentru ca dumneavoastra sa va lamuriti niste mistere sentimentale.

Pesti

Cea mai spirituala zodie din horoscop este acum supusa provocatii aduse de Luna Noua in Balanta! Fie ca veti avea revelatii sau pur si simplu veti vedea clar anumite situatii, aceasta perioada nu va trece neobservata pentru dumneavoastra.

Citeste si: 10 trăsături care definesc nativul Vărsător. De ce este o zodie atât de specială?

Citeste si: Horoscop compatibilitati: zodiile cu care te potrivesti si zodiile cu care nu ai nicio sansa sa te intelegi