Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 16 octombrie - Prima parte - VIDEO. Ies la iveală noi informații despre Alexandru. Are sau nu o relație acasă?

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 16 oct 2020, 08:00
Alexandru, concurent în sezonul 3 la Puterea Dragostei
Sursa: Captură KANAL D

Pe zi ce trece ies la iveală tot mai multe informații noi despre concurenții de la Puterea Dragostei. A ascuns sau nu Alexandru detalii despre trecutul lui? Urmărește Puterea dragostei Live Video Online pe kanald.ro.

În încercarea de a câștiga simpatia publicului, concurenții de la Puterea Dragostei se folosesc de toate armele pe care le au la îndemână pentru a-i convinge pe cei de acasă că merită un loc în Marea Finală. Astfel, atât fetele din casă, cât și băieții folosesc orice informație pe care o primesc și încearcă să întoarcă de fiecare dată situația în favoarea lor.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

În prima parte a ediției de vineri a emisiunii Puterea Dragostei, Alexandra va aduce în discuție detalii despre trecutul lui Alexandru. Concurenta de la Puterea Dragostei va dezvălui că acesta a avut o relație înainte să intre în casă și că, fosta iubită s-a despărțit de el, dar că el a continuat să o caute. Pentru că Alexandru formează un cuplu cu Andrada în casa Puterea Dragostei, Cristina Mihaela îl va ruga pe acesta să lămurească lucrurile și să spună dacă are sau nu o relație în afara competiției. 

Tot în ediția de vineri a emisiunii, George va continua să o jignească pe Andreea, făcând încă o data referire la felul în care aceasta arată.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Emisiunea Puterea Dragostei poate fi urmărită atât la tv, cât și online. Aceasta este difuzată live pe Kanal D, accesând https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, telefonul mobil sau laptop.

Mădălina și Marinescu, discuție în contradictoriu. Ce își vor spune cei doi concurenți de la Puterea Dragostei?

Nu trece nici măcar o zi fără ca Marinescu să nu intre în conflict cu o persoană din casa Puterea Dragostei.

Acesta se va certa cu Mariana, după care va avea o discuție aprinsă și cu Mădălina. Aceasta din urmă îl va acuza că prin tot ceea ce face dă dovadă de falsitate și că, de la începutul competiției și până în prezent, nu a făcut altceva decât să se certe cu toată lumea.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.