Un fost concurent de la ''Puterea dragostei'' a devenit TATIC pentru prima oara! Felicitari!

Autor: Oana Iosif
Actualizat: 17 oct 2020, 12:27

Bucurie mare in familia ''Puterea dragostei''. Unul dintre fostii concurenti a devenit tatic in urma cu putin timp.

Este vorba despre unul dintre cei mai controversati concurenti de la ''Puterea dragostei''. Coteanu, fost concurent de la Puterea dragostei, a facut anuntul pe o retea de socializare in urma cu putin timp. 

Coteanu a devenit tatic

Coteanu a fost concurent ''Puterea dragostie'' in sezonul 2. Acesta a venit in casa pentru a-si gasi jumatatea, dar acest lucru nu s-a intamplat.

Coteanu s-a facut remarcat prin farsele si comportamentul extrovertit din emisiune. Chiar si sora acestuia le-a facut concurentilor o vizita, iar baietii au fost foarte incantati de aparitia acesteia.

Citeste si: Revenire de senzație în casa "Puterea dragostei"! Cine a revenit în emisiune! Concurenților nu le-a venit să creadă

Coteanu a fost eliminat dupa cateva saptamani si a decis sa nu se mai intoarca in emisiune.

Acesta si-a gasit jumatatea in afara emisiunii si a parut mai fericit ca oricand. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: S-a INSURAT! Primele imagini de la cununia civila! Fostul concurent de la ''Puterea dragostei'' a luat-o de sotie pe aleasa inimii lui!

Coteanu si-a cerut iubita in casatorie

La scurt timp dupa ce s-a indragostit nebuneste, Coteanu si-a cerut iubita in casatorie. Cei doi au facut cununia civila, chiar in timp ce aceasta era insarcinata. 

Coteanu a dat vestea cea mare chiar azi. Se pare ca a devenit tatic pentru prima oara si este mai fericit ca oricand. Iata imaginea postata de Coteanu pe o retea de socializare: