Plusica, prima reactie dupa ce Stefania a fost batuta si mutilata de Adelin: ''Stiam de mult si vreau doar sa zic...''

Autor: Oana Iosif
Actualizat: 01 mar 2024, 10:20
Plusica, Stefania si Adelin de la Puterea dragostei

Plusica si Stefania au fost concurente in primul sezon ''Puterea dragostei''.

Ambele concurente au fost foarte indragite de publicul larg si foarte apreciate pentru sinceritatea de care au dat dovada pe parcursul emisiunii. 

Plusica, prima reactie dupa vestea ca Stefania a fost batuta

Plusica a vorbit, pentru prima oara, despre faptul ca Stefania a fost batuta crunt de fostul ei iubit. Se pare ca aceasta stia de mai mult timp ce se intamplase, dar a ales sa pastreze secretul prietenei sale. 

' 'Wow, am primit intrebarea asta de multe ori. Stiam de mult si vreau doar sa zic ca Stefi nu merita asa ceva, atat, in rest nu ma bag'', este reactia Plusicai. 

Stefania a povestit cu lacrimi in ochi cum a fost batuta, mutilata, tunsa si arsa cu tigara de fostul iubit. Desi nu a dat numele acestuia, este clar pentru toata lumea ca este vorba de Adelin, doarece la scurt timp dupa despartirea lor, Stefania a aparut cu parul scurt.

Se pare ca totul ar fi pornit din cauza geloziei acestuia: 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Era un bărbat bun, atent.

Nu-mi imaginam că se va ajunge la asta. Îmi doream să fie ultimul bărbat din viața mea. Din gelozie a făcut așa. Ne mai certam, dar nu ca în seara respectivă. A fost un om de la care am avut ce învăța, care până într-un anumit punct m-a făcut fericită”, s-a destainuit Ștefania de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Stefania, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", revine in emisiune? Iata ce marturisire inedita a facut bruneta recent!

Citeste si: Stefania, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", a spus adevarul despre purtarea perucii! "Vreau sa stiti ca nu am..." Iata care este motivul pentru care a recurs la noul look, la scurt timp de la despartirea de Adelin!

”Fizic vorbind, nu mi-am revenit nici până în momentul de față. Nimeni nu merită să treacă prin ce am trecut eu.

 Tata era foarte afectat, el nu m-a lovit niciodată. La noi în casă nu se întâmplă lucruri de genul acesta”, a mai adaugat aceasta.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.