ELIMINARE fara precedent la ''Puterea dragostei''! In PREMIERA, au facut schimb de locuri: ''Eu vreau sa plec acasa''

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 18 oct 2020, 20:38

Eliminare fara precedent la ''Puterea dragostei''. Doi concurenti au facut schimb de locuri la eliminare.

O premiera a avut loc la ''Puterea dragostei''. Unul dintre concurenti si-a dorit cu ardoare sa plece acasa, deoarece are o problema de rezolvat. Cristina Mihaela i-a oferit aceasta sansa, de a face schimb de locuri. 

Eliminare cu surprize la Puterea dragostei

Marinescu a iesit concurentul favorit al acestei saptamani si a luat premiul saptamanal de 1.500 de euro. In urma acestui lucru, Andreea ar fi trebuit sa fie eliminata.

Insa, lucrurile au luat o intorsatura interesanta. Cristina Mihaela e observat faptul ca fratele Biancai, Cristian Comanici, era trist pentru ca fetele nu l-au votat la eliminare. Acesta a sustinut ca are o problema care trebuie rezolvata urgent acasa si ca nu mai poate ramane inca o saptamana. 

Citeste si: Bianca Comanici, mesaj sfasietor pentru Livian: "Stiu ca nu m-ai iubit, dar..."

Cristina Mihaela i-a dat sansa acestuia sa faca schimb de locuri cu Andreea, cu conditia ca el sa se intoarca in emisiune si sa isi roage sustinatorii sa il voteze in continuare. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Bianca Comănici nu se mai ascunde: "Când privesc înapoi la viața mea..." Dezvăluiri emoționante despre trecutul ei

Urmariti momentul in care acesta a ''negociat'' schimbul de locuri in materialul video de mai jos: 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.