In aceasta seara, de la ora 20:00, in ultimul episod al acestui sezon din serialul “Pretul fericirii”, dezvaluiri incredibile, evenimente socante, intrigi spectaculoase in lupta pentru suprematie!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 oct 2020, 10:47
Pretul fericirii serial la Kanal D Foto(6)
Sahika si Ender, o noua confruntare!

Finalul celui de-al treilea sezon al serialului “Pretul Fericirii” incheie o etapa importanta din fascinanta poveste a familiei Argun.

In aceasta seara, de la ora 20:00, in ultimul episod al acestui sezon, vom fi martorii unor dezvaluiri total neasteptate, ale unor incredibile rasturnari de situatie, si chiar rezolvari ale intrigilor tesute de-a lungul timpului, in jurul impresionantei familii Argun.

In aceasta seara, in ultimul episod al acestui sezonul, din „Pretul fericirii”, lucrurile se precipita peste masura in lupta pentru suprematie. Sahika traieste cu spaima ca Ender o va demasca, aceasta din urma reusind sa stranga dovezi care o incrimineaza pe rivala ei in afaceri, care a atentat la viata ei.

Ceea ce ii propune Sahika lui Ender pentru a scapa “basma curata”, din aceasta spinoasa problema, este incredibil…. Pe de alta parte, Ender vine cu o contraoferta pentru cumnata ei, cea care i-a facut viata un calvar atat in plan personal cat si profesional.

Problemele continua sa apara in familia Argun. Yildiz se pare ca s-a indragostit de noul director executiv al firmei Argun, chipesul Kerim.

Ceea ce nu stiefrumoasa fata este ca acesta a fost “recrutat” tot de Sahika, pentru a-si duce planurile la indeplinire. Ceea ce ii scapa cu desavarsire ambitioasei Sahika este ca si Kerim ascunde cel putin tot atatea <ambitii> cate are ea. Halit remarca interesul “discret” manifestat de Kerim fata de frumoasa Yildiz si i-a masuri. Totodata, Halit ii promite fostei sale sotii, pe care inca o iubeste, ca totul va redeveni la normal in viata lor.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum era de asteptat, Sahika incearca pe toate caile sa-l umileasca pe fostul ei partener de afaceri, dar si fost logodnic, Halit.

Ea isi doreste cu ardoare sa cumpere conacul pe care odinioara il detinea familia Argun, insa acolo are parte de o mare surpriza …. Sahika este in stare de soc.

Nu ratati ultimul episod al acestui sezon din “Pretul fericirii”, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D. Odata cu finalul sezonului “Pretul fericirii”, incepand de marti, in 20 octombrie, serialul “Nemilosul Istanbul” va putea fi urmarit in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 20:00, numai la Kanal D. 

Citeste si: “Pretul fericirii”, o fascinanta poveste de familie ajunge la final de sezon! 

Citeste si: Sahika isi continua planul de razbunare impotriva lui Halit! Ce masuri va lua Ender si ce se va intampla, LUNI, 19 octombrie, in ultimul episod din sezonul 3 al serialului "Pretul fericirii", de la 20:00, la Kanal D!

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.