Ce a făcut Bianca Comănici cu toate cadourile primite de la Livian? Abia acum a dezvăluit totul: "Nu mai există nicio cale de împăcare și..."

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 19 oct 2020, 14:29
Bianca Comănici și Livian de la Puterea Dragostei
Sursa: Instagram

Bianca Comănici vrea să lase trecutul în spate și deja a început o viață nouă. Ce s-a întâmplat cu cadourile pe care le-a primit de la Livian?

După o relație controversată cu Livian, Bianca Comănici este acum o femeie singură, dar cu planuri mari de viitor. Înainte de a porni pe un drum nou, fosta concurentă de la Puterea Dragostei a început prin a face curățenie generală în viața ei personală. A renunțat la persoanele toxice care o înconjurau, dar și la amintirile care o împiedicau să evolueze.

Bianca Comănici nu mai vrea să audă de Livian. Gestul care a dat-o de gol pe fosta concurentă de la Puterea Dragostei

Bianca Comănici și Livian s-au despărțit în urmă cu mai multe luni, dar au rămas în continuare apropiați, iar când fanii lor credeau că sunt pe punctul de a se împăca, cei doi au anunțat că s-au separat definitiv. Ulterior, Livian și-a asumat relația cu noua lui iubită, iar de atunci s-a terminat totul între cei doi.

După ce s-a întors din Turcia, Bianca Comănici s-a mutat în București și este foarte mândră de noua ei locuință. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a dezvăluit echipei Kanal D cum arată apartamentul ei, dar și ce s-a întâmplat cu toate lucrurile pe care le-a primit de la Livian. Mai exact, pentru a-i fi mai ușor să treacă peste despărțirea de Livian, Bianca a decis să arunce toate cadourile de la fostul ei iubit.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Bianca Comanici, mesaj sfasietor pentru Livian: "Stiu ca nu m-ai iubit, dar..."

"De data asta sunt 100% convinsă pentru că mi-am dat seama că nu mai există nicio cale de împăcare și chiar dacă și-ar dori el, acum nu aș mai vrea eu.", a spus Bianca Comănici.

Chiar dacă a strâns totul într-o cutie, Bianca Comănici a recunoscut că există două lucruri la care nu vrea să renunțe, deși îi amintesc de Livian.

Este vorba despre o căciulă pe care a primit-o de la el și un desen făcut de acesta.

Citeste si: Bianca Comănici nu se mai ascunde: "Când privesc înapoi la viața mea..." Dezvăluiri emoționante despre trecutul ei

"E un fes pe care mi l-a dat el, iar fetița asta sunt eu. Aveam părul scurt și stăteam tot timpul cu fesul în cap, iar fetița asta (n.r

cea desenată pe fes) e personajul mai răutăcios, mi-a plăcut super mult. Asta aș păstra-o și asta (n.r un desen făcut de Livian). Chiar dacă știu că el a desenat copilașul nostru, nu aș putea să îl arunc pentru că parcă ar fi desenat de un copil.", a adăugat Bianca Comănici.