Cum au reactionat fanii Puterea dragostei cand s-a aflat ca Livian s-a intors in Turcia: "Tu nu ai caracter si omenie!"

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 19 oct 2020, 15:16

Livian s-a intors in Turcia si s-a alaturat concurentilor Puterea dragostei, insa fanii nu s-au mai abtinut si l-au taxat dur pe fostul iubit al Biancai.

Livian, fostul iubit al Biancai, cea care a castigat doua trofee Puterea dragostei s-a intors in Istanbul si s-a alaturat concurentilor Puterea dragostei. Tanarul a vrut sa marcheze momentul, asa ca a publicat o fotografie pe retelele de socializare, la care a adaugat si un comentariu, in stilul lui bine cunoscut!

Anuntul lui Livian despre intoarcerea in Turcia

" Un milion de sentimente..

întoarcerea mea in Turcia de data aceasta a fost ciudata, o sa va explic mai multe pe vlog in următoarele zile. Cât despre concurenți și concurenților.. am multe sa va spun și o S-o fac la momentul potrivit, pana atunci sa nu uitați ca fiecare aveti ceva de oferit, fiecare sunteți speciali și aveti calitatiile voastre. Aveti ocazia sa vi le evidențiați, profitati. Cursa in care va aflați sa țineți minte ca e un maraton, nu un sprint! Omenia și caracterul sa fie mai presus de orice", a scris Livian, in urma cu putin timp, pe Instagram.

Citeste si: Bianca Comanici, mesaj sfasietor pentru Livian: "Stiu ca nu m-ai iubit, dar..."

Toate bune si frumoase, doar ca fanii nu au fost deloc incantati de ce a avut Livian de transmis si nu s-au mai abtinut. Un val de critici a curs pe pagina lui Livian, iar comentariile au fost dintre cele mai dure.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Se pare ca noua relatie a lui Livian nu este vazuta cu ochi buni de catre fanii Puterea dragostei, iar Florentina, noua iubita a tanarului este cu mult mai putin apreciata decat Bianca Comanici.

Citeste si: Livian, declarație de dragoste pentru Florentina. A vrut să le dovedească tuturor cât de mult o iubește: "Împreună..."

Iata doar cateva dintre comentariile fanilor, la anuntul lui Livian ca s-a intors in Turcia

" Tocmai asta iti lipseste tie, omenia si caracter, si tatalui tau!", "Sa-i spui si tatalui tau de omenie si caracter!", "Mmda......lupul

moralist....nu ai cum să dai sfaturi la alții atât timp cât ție acele calități îți lipsesc cu desăvârșire", "Dai sfaturi exact despre ce iti lipseste tie si tatalui tau. Ptr tine omenia inseamna osanale si statui ridicate de cel caruia i-ai aratat-o, caracterul este al unui om josnic, perfid, mincinos, profitor, ipocrit, iar credibilitatea la tine este inexistenta, promisiuni pe banda rulanta fara nici o finalizare, despre sentimente, ele exista atat timp cat exista si partea materiala.
Nu ai nimic bun ca sa fi un exemplu sau ca sa poti da un sfat cuiva.", "Omenia si caracterul sunt straine pentru tine si ai tai", "Care omenie și caracter? Tu nu le ai! Minciuna,hoția,perversitatea si interesul sunt caracteristicile tale. Asa va fi mereu...ăsta e aluatul tău.", "Amintirile cu Bianca te bintui tota viata Mr Livian ca au fost cele mai frumoase din viata ta",
au scris fanii pe pagina de Instagram a lui Livian, dupa ce el si-a anuntat aparitia in Turcia, alaturi de concurentii Puterea Dragostei.

Citeste si: Bianca si Berna s-au impacat si au spus totul despre femeile cu care au fost tradate de Livian si Philip: "Niste femei usoare!"