George a recunoscut totul despre relația cu Mona: "Nu am avut sentimente pentru ea." Ce planuri are cu Mădălina?

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 19 oct 2020, 19:12
George, Mădălina și Mona, concurenți la Puterea Dragostei, sezonul 3
Sursa: Instagram

George și Mădălina au recunoscut că se plac și sunt pe punctul de a forma un cuplu în casa Puterea Dragostei. Ce spune concurentul despre relația pe care a avut-o în trecut cu Mona?

În casa Puterea Dragostei surprizele se țin lanț. Dacă o perioadă Mădălina a refuzat să accepte ceea ce simte, acum, concurenta este hotărâtă să lupte pentru iubire și să ofere o șansă relației cu George. Cei doi sunt mai apropiați ca niciodată și au dat de înțeles că, în scurt timp, își vor asuma relația.

George a uitat definitv de Mona și își dorește o relație serioasă cu Mădălina

George și Mona au format primul cuplu din casa Puterea Dragostei. Cei doi au dat frâu liber sentimentelor și chiar din primele ediții ale emisiunii au decis să aibă o relație, însă ulterior, decizia lor s-a dovedit una neinspirată. Cei doi s-au despărțit, Mona a plecat acasă, iar acum, George a dat cărțile pe față și a spus totul despre relația cu fosta concurentă de la Puterea Dragostei, asta după ce Adriana a deschis subiectul.

Adriana: De ce atunci când ai fost împreună cu Mona vorbeai și cu alte fete și acum, când vrei să fii cu Mădălina, nu mai vorbești?

George: Cu Mădălina am alte planuri și îmi inspiră altceva. 

Adriana: Păi și cu Mona parcă era la fel, nu?

George: Nu, după cum ați văzut nu a fost nimic la fel, niciodată nu am avut sentimente pentru ea.

Te-aș ruga frumos, Adriana, să nu aduci subiectul Mona în discuție.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Mona, reacție dură după ce Mădălina și George s-au apropiat în emisiune: "Azi sunt cu tine, mâine..." Ce a spus despre cea care îi era prietenă în competiție?

Deși a avut o relație cu Mona, George a recunoscut acum că nu a iubit-o niciodată. În prezent, concurentul de la Puterea Dragostei este hotărât să formeze un cuplu cu Mădălina, femeia care a reușit să îl cucerească.

Cei doi au confirmat că încă nu pot forma un cuplu în mod oficial, fără să dezvăluie motivul pentru care sunt nevoiți să mai aștepte.

În perioada în care Mona era în competiție, ea și Mădălina erau prietene, motiv pentru care legătura dintre Mădălina și George este una destul de controversată. Deși se află acasă și nu mai are o relație cu George, Mona nu a ezitat să o critice pe fosta ei prietenă prin intermediul unui mesaj postat pe instagram.

Citeste si: George de la Puterea Dragostei, hotărât să uite definitiv de Mona. A făcut anunțul în urmă cu puțin timp: "Să nu îmi mai trimiteți poze în privat cu ea..."

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.