Andreea Mantea a plecat la petrecere, dar la scurt timp a fost sunată de mama ei: "Andreea, întoarce-te acasă că băiatul..." Ce se întâmpla cu micuțul David?

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 20 oct 2020, 00:57
Andreea Mantea, în lacrimi după conversația cu micuțul David
Sursa: Captură KANAL D

Andreea Mantea și fiul ei, David, au o relație foarte apropiată, petrec mult timp împreună, astfel că momentele în care sunt despărțiți sunt foarte rare. Cum a reacționat David după ce mama lui a decis să meargă la o petrecere?

Andreea Mantea este una dintre cele mai iubite prezentatoare tv din România și deși cariera a fost multă vreme pe primul plan pentru ea, acum, vedeta s-a hotărât să se dedice creșterii fiului ei, David. Cei doi au o relație cu adevărat specială și sunt de nedespărțit.

Cum a reacționat David atunci când Andreea Mantea a vrut să meargă la o petrecere?

Cu toate că își petrec majoritatea timpului împreună și fac o mulțime de lucruri, există unele momente în care Andreea Mantea trebuie să se despartă de băiețelul ei. Fie că este vorba despre anumite proiecte profesionale pe care trebuie să le onoreze, fie despre petreceri la care trebuie să participe, Andreea Mantea este nevoită să plece de lângă David, lucru care, evident, nu este deloc pe placul micuțului.

"Fiind mamă singură, de-a lungul anilor, l-am învățat pe David cu mine, acasă, non-stop. Foarte greu și rar m-am sustras, noaptea, de acasă. El trebuie să adoarmă lângă mine și să se trezească lângă mine. Că mai lipsesc în toiul nopții de lângă el, asta este partea a doua.", a spus Andreea Mantea, în emisiunea "Trăiri alături de Andreea Mantea".

Citeste si: Andreea Mantea, pusa de David in fata unei alegeri dificile! “Ma abtin cu greu sa nu plang in fata lui”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dacă în general cei doi ajung la o înțelegere și prezentatoarea tv reușește să ajungă acolo unde este nevoie să fie prezentă, de această dată, planurile ei au fost date peste cap. După ce s-a pregătit o zi întreagă pentru a merge la o petrecere, Andreea Mantea a fost nevoită să se întoarcă din drum și asta pentru că micuțul David nu a putut accepta ca ea să lipsească de acasă.

Inițial, micuțul a rămas în grija bunicii, însă aceasta nu a putut să îl liniștească, motiv pentru care și-a sunat fiica să se întoarcă urgent acasă. După minute bune în care a încercat să îl convingă pe David că nu va lipsi mult de acasă, Andreea Mantea a luat decizia de a renunța la petrecere, totul de dragul băiețelului ei.

"Era normal să mă întorc.

Cine nu s-ar fi întors? Oricine s-ar fi întors. Cumva mă bucur că m-am întors, din tot sufletul mă bucur că m-am întors pentru că l-am văzut cât de tare s-a bucurat când m-a văzut că m-am întors. Nu mă așteptam.", a spus Andreea Mantea.

Citeste si: Andreea Mantea, cele mai dragi cuvinte despre mama sa, într-o caracterizare înduioşătoare “La fel ca mine, si ea este extrem de sensibilă, dar şi foarte puternică, în acelaşi timp!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.