Mona și Nicos formează un cuplu? Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 20 oct 2020, 16:22
Nicos și Mona, foști concurenți la Puterea Dragostei
Sursa: Instagram

Ambii au părăsit emisiunea Puterea Dragostei, iar acum și-au pus prietenii virtuali pe jar. Formează sau nu un cuplu Mona și Nicos?

Mona și Nicos sunt doi dintre cei mai controversați foști concurenți de la Puterea Dragostei. Au intrat în competiție în sezonul 3, dar nu au reușit să își găsească sufletul pereche, iar ulterior au părăsit emisiunea.

Mona și Nicos s-au sărutat? Cei doi au dezvăluit totul despre relația lor

În casa Puterea Dragostei, Mona a avut o relație cu George.

Cu toate că mulți îi vedeau destul de apropiați, povestea lor de dragoste nu a rezistat prea mult timp, cei doi s-au certat în repetate rânduri, iar totul s-a terminat defintiv în momentul în care Mona a ieșit din competiție. Ulterior, George și-a îndreptat atenția către Mădălina, iar acum, cei doi sunt pe punctul de a forma un cuplu, spre dezamăgirea Monei care o considera prietenă pe Mădălina.

În prezent, în viața Monei nu există niciun bărbat, însă aceasta a reușit să stârnească suspiciuni după ce a fost surprinsă în compania lui Nicos, cei doi fiind foarte apropiați. Mai mult, cei doi s-au filmat în ipostaze tandre și chiar au fost pe punctul de a se săruta. Dacă preț de câteva minute urmăritorii de pe instagram au crezut că cei doi vor anunța că formează un cuplu, ei bine, Mona și Nicos au dezvăluit că totul a fost doar o glumă și că sunt buni prieteni, cei doi întâlnindu-se pentru a filma un vlog.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Mona, reacție dură după ce Mădălina și George s-au apropiat în emisiune: "Azi sunt cu tine, mâine..." Ce a spus despre cea care îi era prietenă în competiție?

Mona a răspuns întrebărilor venite din partea lui Nicos și a dezvăluit dacă se va mai întoarce sau nu în casa Puterea Dragostei.

"Eu dacă aș intra în casă nu aș intra pentru George, asta este clar. Eu și George nu avem nicio treabă. Intru pentru Mădălina. Am lucruri de rezolvat cu Mădălina pentru că nu a fost ok cu mine. Consider că nu a procedat ok.

Dacă aș intra în casă, aș intra doar pentru râcă. Este cineva de care îmi place în acea emisiune, dar nu vreau să spun cine. Este unul dintre lucrurile pentru care aș vrea să mă întorc și am niște lucruri pe care aș vrea să i le spun Mădălinei.", a spus Mona în vlogul postat pe canalul lui Nicos.

Citeste si: Mona, în compania unui fost concurent de la Puterea Dragostei după despărțirea de George. Cu cine s-a întâlnit în țară?

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.