Carmen de la Sălciua s-a săturat de critici și a răbufnit! Cum i-a pus vedeta la punct pe răutăcioși

Autor: Diana Tilă
Carmen de la Sălciua, criticată după ce a apelat la operațiile estetice

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai urmărite artiste de muzică de petrecere de la noi din țară. După ce și-a făcut mai multe operații estetice la nivelul feței, vedeta a fost judecată aspru de către internauți. Iată care a fost replica artistei! 

Carmen de la Sălciua arată impecabil, mai ales de când și-a făcut operaţiile estetice. Artista s-a schimbat enorm în ultimii ani și este greu să o mai recunoști, dacă te uiți la pozele mai vechi cu ea.

În urmă cu câțiva ani în urmă, Carmen avea un look diferit de care nu era foarte mulțumită. Astfel, artista a decis să apeleze la cateva intervenții estetice.

Fosta soție a lui Culiță Sterp a recunoscut că și-a făcut mai multe operații estetice.  

Carmen de la Sălciua, criticată de fani

 Cântăreața primește nenumărate comentarii la pozele pe care le publica pe rețelele de socializare, majoritatea de bun simț și de apreciere. Insă, unul dintre internauți a depășit măsura. 

„De ce ți-ai făcut atâtea operații estetice? Pur și simplu ți-ai schimbat fizionomia!”,  i-a scris un internaut lui Carmen de la Sălciua, acuzând-o de faptul că s-a schimbat prea mult la nivelul feței.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ce soră frumoasă are Carmen de la Sălciua! Rar pot fi văzute împreună: "Uneori suntem atât de diferite..."

Carmen nu a ezitat să-l taxeze scurt și la obiect:  „Nu e simplu de înțeles? Că așa m-am simțit eu bine! Muncesc, nu iau din buzunarul nimănui!”

Ce operații estetice și-a făcut Carmen de la Sălciua 

De-a lungul anilor, artista a suferit mai multe transformări din punct de vedere fizic, iar rezultatul final este și pe placul fanilor, care o laudă pentru felul în care arată. 

Carmen de la Sălciua a recunoscut că și-a făcut o rinoplastie, și-a injectat acid hialuronic în buze, iar gurile rele susțin că și-ar fi modificat și pomeții. 

”Sunt așa cum m-a lăsat Dumnezeu! Ajustările estetice: o rinoplastie pentru că aveam nevoie! Restul nu sunt operații! E normal să ai grijă de ține ca femeie! Nu am spus despre mine că aș fi model, nu m-am autointitulat nicicum…am lăsat oamenii mereu să creadă ce vor! Cei care vor să vadă dincolo de o poză…vor vedea!”, a scris artista pe o rețea de socializare. 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.