Pasiunea ascunsa a frumoasei Bahar Sahin, personajul Ceren, din indragitul serial “Nemilosul Istanbul”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 oct 2020, 15:05
Bahar Sahin, o tanara actrita extrem de talentata!

Incepand de astazi, serialul “Nemilosul Istanbul” va putea fi urmarit cinci zile pe saptamana, de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D

Bahar Șahin, tanara actrita care da viata personajului Ceren, din indragita productie “Nemilosul Istanbul”, difuzat la Kanal D, de luni pana vineri, de la ora 20:00,  si-a descoperit o pasiune extrem de indrazneata- sporturile extreme.

Bahar Sahin, pasiune secreta!

Frumoasa actrita, in varsta de doar 23 de ani, si-a surprins fanii cu informatii despre vacanta ei de anul acesta, ea impartasindu-le acestora, prin intermediul retelelor de socializare, o pasiune nestiuta pana acum.

"Am avut o vacanța foarte placuta anul acesta. Am ales locuri in care am putut practica sporturile care ma pasioneaza, cele <neobisnuite>, care ofera adrenalina. Am facut tot ce mi-a trecut prin cap in aceasta vara, am <zburat>, m-am scufundat si am facut surf. Sporturile obisnuite nu sunt pentru mine”, a spus tanara si frumoasa Bahar.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ceren isi continua planul diabolic! Tanara descopera ca este insarcinata! Afla cum va reactiona Seher si ce se va intampla la conacul Karacay, intr-un nou episod din "Nemilosul Istanbul", de la ora 20:00!

Citeste si: In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Nemilosul Istanbul”, Cenk isi declara dragostea!

Personajul Ceren, pe care tanara actrita il interpreteaza in serialul “Nemilosul Istanbul”, lupta prin orice mijloace, indiferent de consecinte, ca sa-si atinga scopul.

Ceren este mezina familiei Yilmaz, o familie saraca, venita in Istanbul ca sa-si <schimbe> soarta. Frumoasa fata ii da mari batai de cap mamei sale, Seher (interpretata de Deniz Ugur), ea neimpacandu-se, sub nicio forma, cu statutul de fata saraca. Ceren reuseste sa se <strecoare> in faimoasa si bogata familie Karacay, cea la care lucreaza impreuna cu familia, si singurul ei tel este acela de a deveni parte, cu acte in regula, din bogata familie.
<Trucurile> la care apeleaza Ceren pentru a razbi in viata, sunt departe de a fi oneste, ea reusind ca, de fiecare data, sa isi puna familia in pericol, prin prisma actiunilor sale. Desi este foarte tanara, si fara experienta de viata a unui adult, tanara are un plan bine pus la punct pentru a deveni o femeie bogata.