Carmen de la Sălciua a dezvăluit ce fel de relație are cu Jador: "Noi ne regăsim foarte tare..."

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 21 oct 2020, 17:23
Carmen de la Sălciua și Jador
Sursa: Instagram

Carmen de la Sălciua și Jador sunt în atenția publicului după ce au lansat o melodie care se bucură de mare succes. Care este adevărul despre relația celor doi?

Carmen de la Sălciua și Jador nu doar că au colaborat din punct de vedere profesional, ci se pare că cei doi se înțeleg foarte bine și în afara studioului de înregistrări. Ce crede Carmen de la Sălciua despre cântăreț?

Ce legătură există între Carmen de la Sălciua și Jador?

Ambii sunt doi artiști iubiți de public, au foarte mulți fani, iar în momentul în care au luat decizia de a colabora din punct de vedere muzical, cei ce îi îndrăgesc au fost foarte încântați.

Drept dovadă, piesa lansată de Carmen de la Sălciua și Jador a ocupat prima poziție în trending și s-a făcut remarcată și la nivel internațional, fiind un adevărat succes. 

Citeste si: Carmen de la Sălciua s-a săturat de critici și a răbufnit! Cum i-a pus vedeta la punct pe răutăcioși

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dincolo de relația profesională, se pare că cei doi artiști sunt și buni prieteni. Carmen de la Sălciua a dezvăluit că noua colaborare cu Jador a ajutat-o să îl cunoască mult mai bine și să își dea seama că este un om simplu, modest, în ciuda aparențelor. Mai mult, artista nu s-a ferit să spună că ea și Jador se aseamănă foarte mult.

"Jador este un om simplu, care poate conduce o mașină ieftină și să se simtă bine și poate conduce și una scumpă și să se simtă la fel de bine.

Oamenii care sunt cu adevărat valoroși nu se dau mari, nu se cred superiori altora. Noi ne regăsim foarte tare unul în personalitatea celuilalt pentru că am fost și suntem doi oameni modești.", a spus Carmen de la Sălciua într-o emisiune de televiziune, potrivit spynews.ro.

Pentru că Jador și Carmen de la Sălciua sunt singuri în momentul de față, fanii speră ca cei doi artiști să formeze un cuplu în viitor, însă cei doi au precizat că legătura dintre ei este una strict profesională și că nu se poate vorbi despre o relație amoroasă.

Citeste si: In sfarsit! Carmen de la Salciua a spus adevarul despre despartirea de Culita Sterp: "S-a pierdut respectul"