Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 23 octombrie - Partea a doua VIDEO. Alexandra rupe prietenia cu Marinescu!

Autor: Andrei Ionescu
Alexandra, Cristian Marinescu și George

Partea a doua a emisiunii Puterea dragostei de vineri, 23 octombrie 202, se anunță incendiară. Urmărește Puterea dragostei Live Video Online pe kanald.ro.

Alexandra rupe prietenia cu Cristian Marinescu în partea a doua a emisiunii Puterea dragostei din 23 octombrie 2020.

Alexandra este singura concurentă care și-a dorit reintrarea în casă a lui Cristian Marinescu, după ce acesta a fost eliminat.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

"Te pup, pa-pa", îi spune Alexandra fostului ei prieten Cristian Marinescu.

"Și eu te pup... rău", replică Marinescu.

Fetele încep să fredoneze melodia "Te pup, pa-pa" și să danseze, în timp ce Alexandra se ridică de pe canapea și îi trimite, prin ecran, un pupic de rămas-bun lui Cristian Marinescu.

Cristian Marinescu a fost prieten și cu fostul iubit al Alexandrei Cărare, Nicos, fost concurent la Puterea dragostei sezonul 3. Nicos și Marinescu au rupt și ei prietenia, în perioada în care Nicos era eliminat din competiție, iar când el a reintrat au început să se certe în fața camerelor de

filmat de la Puterea dragostei.

Alexandra și Nicos s-au acuzat reciproc că îl influențează pe Cristian Marinescu. Alexandra Cărare i-a spus lui Nicos că ea l-a învățat pe Marinescu să fie sincer.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Nu gândește cu creierul lui"

Alexandra se enervează în urma unui schimb aspru de replici cu Cristian Marinescu și rupe prietenia cu el.

Cristian Marinescu a tot fost acuzat în ultima vreme că îi provoacă pe ceilalți concurenți, iar acum Marinescu pierde și prietenia cu Alexandra Cărare.

George a spus clar că pe Marinescu îl ajută să intre în conflict cu toată lumea.

Strategia lui este, în opinia lui George, să provoace pe toată lumea și să obțină voturi. În ultima gală Cristian Marinescu a obținut premiul de favoritul săptămânii.

Dacă vrei să vezi emisiunea de astăzi Puterea Dragostei, dar nu ești în fața televizorului, atunci e nevoie doar să accesezi  https://www.kanald.ro/live.html  de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă și poți vedea online, live pe Kanal D emisiunea ta favorită.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.