Livian a făcut anunțul despre Florentina: "În clipa de față am ajuns..."

Autor: Amalia Georgescu
Livian și Florentina, iubita lui
Sursa: Instagram

Livian și Florentina trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, în ciuda criticilor pe care ambii le-au primit în ultima perioadă. Acum, Livian și-a luat inima în dinți și i-a făcut Florentinei cea mai frumoasă declarație de dragoste.

Livian, unul dintre cei mai iubiți foști concurenți de la Puterea Dragostei, este îndrăgostit nebunește de Florentina, cea care i-a devenit iubită în urmă cu mai multe luni. Ea este femeia care l-a ajutat pe Livian să o uite definitiv pe Bianca, astfel că acum, acesta îi dedică tot timpul lui și se pare că cei doi au planuri serioase de viitor.

Livian, declarație de dragoste pentru Florentina

Dacă la începutul relației cu Florentina a preferat să fie mai discret și să nu dea prea multe detalii despre viața lui personală, acum, Livian a ajuns în punctul în care nu se mai ferește să spună tot ceea ce simte pentru iubita lui. Fostul concurent de la Puterea Dragostei iubește, este iubit și este mai fericit ca niciodată lângă Florentina.

Cu toate că a fost aspru criticat pentru că a rupt legătura cu Bianca, deși prietenii virtuali așteptau ca ei să se împace, Livian a preferat să ignore comentariile răutăcioase și să rămână

alături de Florentina. Se pare că cei doi se înțeleg foarte bine, se completează reciproc, iar acum, Livian a ținut să îi facă iubitei lui cea mai frumoasă declarație de dragoste.  Mesajul postat pe instagram, într-un story, este o dovadă în plus că Livian are sentimente puternice pentru noua femeie din viața lui.

Citeste si: Livian și Florentina, un nou pas important în relație. Nu se aștepta nimeni ca totul să se întâmple atât de repede!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“Am un anun ț foarte important de făcut. În clipa de față am ajuns și eu la apogeul ăla al gândirii. Ce gândire, ce idee? Am cea mai șmecheră femeie, nu din România, de pe toată planeta. Cea mai frumoasă, cea mai inteligentă și cea mai veninoasă, la modul ăla plăcut.”, a spus Livian despre Florentina, iubita lui.

Evident, cuvintele pe care Livian i le-a spus nu au făcut decât să o bucure pe Florentina, mai ales că aceasta se afla alături de iubitul ei în mașină atunci când el a făcut înregistrarea.

Citeste si: Livian și Florentina, dezbrăcați în pat. Au uitat de inhibiții și s-au fotografiat în așternuturi

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.